GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψηφίστηκαν με 153 "ναι" οι τροπολογίες για τα προαπαιτούμενα

Με τις ψήφους των κομμάτων της συγκυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) στην ονομαστική ψηφοφορία, που ζήτησε η ΝΔ, «πέρασαν» οι τροπολογίες με τα...


Με τις ψήφους των κομμάτων της συγκυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) στην ονομαστική ψηφοφορία, που ζήτησε η ΝΔ, «πέρασαν» οι τροπολογίες με τα προαπαιτούμενα για τις συντάξεις, τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και το αφορολόγητο.
Οι δύο τροπολογίες για την χρηματοδότηση των κομμάτων και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, με την κανονική διαδικασία της τοποθέτησης των εισηγητών των κομμάτων.
Τις τρεις τροπολογίες που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία, ψήφισαν 153 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) ενώ καταψήφισαν 84 βουλευτές (ΝΔ, ΧΑ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων). Είχαν αποχωρήσει από την Ολομέλεια η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΚΚΕ.

3 σχόλια

  1. Και να ξέρατε τι ΚΑΚΌ έχετε κάνει στον Ελληνα !!!! ... Όμως δεν φταίτε μόνο εσείς..

    Οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι σε αυτόν ευλογημένο ΤΌΠΟ δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, όμως ποτέ δεν είναι αργά βλέπω στο ΣΚΑΙ κάθε ήμερα και από έναν ειδικό, έναν καθηγητή, έναν πρύτανη, ένα χρηματοοικονομικό αναλυτή κ.τ.λ που είναι τόσοι πολλοί και αναρωτιέμαι ποιος θα πάει να φυτέψει μια πατάτα;;..

    Σε αυτό το κανάλι AKOMA KAI ΣHMERA μιλάνε για ανάπτυξη ΚΑΙ ΌΧΙ για το Δίστομου !!!

    Την ανάπτυξη την φρενάρουν σπόροι τους οι Γερμανοί που σαν ΣΉΜΕΡΑ το πρωί της 10ης Ιουνίου 1944 έσφαξαν τον πάπα του Δίστομου , βίασαν γυναίκες και εκτέλεσαν απάνθρωπα με διαταγή του διοικητή τους, υπολοχαγού ΧΑΝΣ ΖΑΜΠΕΛ 218 κάτοικους (114 γυναίκες και 104 άνδρες).. Μεταξύ των νεκρών, ήταν 45 παιδιά και έφηβοι και 20 βρέφη..

    Χανς Ζάμπελ, είχε καταφύγει στο Παρίσι και είχε συλληφθεί... Οι γαλλικές αρχές τον παρέδωσαν στις ελληνικές, οι οποίες τον προφυλάκισαν...Τον Αύγουστο του 1949 ομολόγησε την έκταση των γερμανικών θηριωδιών στο Δίστομο, αλλά δικαιολογήθηκε ότι εκτελούσε διαταγές ανωτέρων του... Κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής του, ο Ζάμπελ εκδόθηκε προσωρινά στη Δυτική Γερμανία για άλλη υπόθεση, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του...Κάτι σαν τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ που τον φυγάδευσαν (οι πατριώτες) που ΌΛΟΙ τους είναι βολεμένοι βουλευτές τον 10.000 χιλιάδων ευρώ...Πως μας πλήρωσαν;;; ΜΑ μας επιβάλουν μνημόνια!!! μας ταπεινώνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ένας ΚΏΛΟ Λαός...

    Θέλουν να κάνουν ΌΛΗ την χώρα το εξοχικό τους και τους Έλληνες υπηρετικό τους προσωπικό.. =>Ολοκληρωτικός καπιταλισμός...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς θα θέλαμε να δούμε πως θα "μετάφραζαν" στην Νεοταξίτικη "ελληνική τους" το κάτωθεν κείμενο κάποιου Αγνωστου (για αυτούς) Ελληνα του Κωστή Παλαμά!!! Που ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΕ "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" ΣΧΟΛΙΟ προτού δημιουργηθεί εσκεμένη αλλοίωση το κείμενο του Θεοτόκη!!! [Αλλά τι να περιμένεις όταν η Ακαδημία Αθηνών έχει πρόεδρο Άτομα του ... "επιπέδου" Παπαδήμα! Αυτά γίνονται ΜΌΝΟ σε Αποικιοκρατούμενες Υποανάπτυκτες Χώρες/Μαχαλάδες του 15/16ου αιώνα (π.Χ. ή μ.Χ. είναι αδιάφορο!)]!

    ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:

    Ανώνυμος8 Ιουνίου 2017 - 2:35 μ.μ.
    Ρέ Ζουράρι Ρέ Γαβρόγλου! Μάθετε Ελληνικά διότι τα ελληνικά Σας είναι για εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας στους Χρυσαυγίτες!

    Σας Συνιστούμε να μάθετε Ελληνικά στην Λογική Της Γλώσσας ΤΩΝ Ελλήνων!!!

    Ως Αρχή Σας Συνιστούμε κάποιον Άγνωστο Αφανη Έλληνα τον Κωστή Παλαμά!

    Άκουσε μπρέ Ζουράρι και Γαβρόγλου τι έγραψε:



    "Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, Μηδέ Λεβέντες Όσσα, Ραγιάδες έχεις Μάνα Γη, Σκυφτούς για το ΧΑΡΑΤΣΙ, Κούφιοι και Οκνοί καταφρονάν τη Θεία τραχειά Σου Γλώσσα,των Ευρωπαίων Περίγελα και Των Αρχαίων Παλιάτσοι ... Και Δημοκόποι Κλέωνες και Λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες Βάρβαροι,και Χαύνοι Λεβαντίνοι, Λύκοι ώ Κοπάδια οι Πιστικοί και Ψωριασμένοι οι ΣΚΥΛΟΙ κι οι Χαροκόποι Αδιάντροποι και ΠΟΡΝΗ η Ρωμιοσύνη."


    Τα δέοωντα Μου ..... Ζουράρι και Γαβρόγλου!!!


    Πως άραγε θα το μετάφραζαν οι Κούφοι και οι Ράσπουτιν;;;

    Πάντως για να ξέρετε Ραγιάδες: Το πρώτο που "κτυπούν" οι Νεοταξίτικη ΕσωτερικοΝαζιστοφασιστική κλίκα είναι τα Υπουργεία Παιδείας κ. Πολιτισμού!
    Και Ιδιαίτερα στην Χώρα Μας! Αυτό το βλέπουμε και το είδαμε πολλές φορές Ιδιαίτερα από την Κατοχή/Εμφύλιο εώς με και σε "Νησιά Παρθενώνες"/Ξενοκίνητες Χούντες με αποτελέσματα Κύπρου! Αλλά και το νήμα κρατά καλά μέχρι σήμερα που είναι και βρίσκονται στο ζενίθ τους οι Διαχειριστές μιας ΞΕΝΗΣ Εξουσίας! Σαυτήν Την Αποικιοκρατούμενη Χώρα - ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επί νέας δημοκρατίας και πασόκ, υπήρχαν και μερικά τραγιά που σήκωναν το κεφάλι τους σε παρόμοιες καταστάσεις σαν τις σημερινές με επώδυνα μέτρα, και είτε ακούγαμε την κουδουνάρα τους να βροντά είτε πηδάγανε το φράχτη και την κάνανε, εδώ δεν υπάρχει κριάρι ούτε για δείγμα, και λέω μπας και τάχουν σφάξει; μπας και τάχουν ναρκώσει και εξαφανίσει, όλοι και όλες τους προβατίνες, αρνιά, ….. σκέφτομαι μπας και δεν είναι ελληνικά…. μήπως είναι βουλγάρικα…. μήπως είναι τούρκικα…. μήπως είναι αυστραλιανά….. μήπως είναι ιρλανδέζικα…. και δεν μπορώ να βγάλω άκρη, δεν υπάρχει και κανένα πρακτικό τεστ για να το μάθω… νάτανε κοτόπουλα θα τα ξεχώριζα από τα κοκόρια αλλά δεν είναι…. τέλος πάντων μια και δεν μπορώ να βρω που είναι η αλήθεια, θα τους λέω, τα ζωντανά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση