GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον μαχαίρωσε 15 φορές, τον πάτησε με το αυτοκίνητο και πήγε για διακοπές στη Χαλκιδική - ΒΙΝΤΕΟ

Στο δωμάτιο ξενοδοχείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας εντόπισαν και συνέλαβαν οι άνδρες της ασφάλειας Λαμίας τον δράστη της άγριας δολοφονίας...


Στο δωμάτιο ξενοδοχείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας εντόπισαν και συνέλαβαν οι άνδρες της ασφάλειας Λαμίας τον δράστη της άγριας δολοφονίας του 57χρονου μεσίτη πριν από 10 ημέρες στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.
Ο 70χρονος δολοφόνος μετά την άγρια δολοφονία του 57χρονου πήρε το πολυτελές τζιπ του θύματος και έκανε διακοπές στη βόρεια Ελλάδα. Αρχικά τα ίχνη του εντοπίστηκαν στη Χαλκιδική όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν στην Ημαθία.
Ο δράστης αρχικά αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία. Μάλιστα για να δικαιολογήσει το ότι κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο του θύματος ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε από το θύμα και επικαλέστηκε αγγελία που είχε βάλει ο 57χρονος για την πώληση του πολυτελούς τζιπ.
Στη συνέχεια όμως έπεσε σε αντιφάσεις και όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του και ότι είχαν στα χέρια τους βίντεο από την ταβέρνα που έφαγαν λίγο πριν από τη δολοφονία, τότε ο 70χρονος κατέρρευσε και αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι αυτός μαχαίρωσε τον 57χρονο φίλο του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.
Δείτε την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα για την υπόθεση ο Διευθυντής Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστέριος Μαντζιώκας, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας Χρήστος Μουτσώκος και ο προϊστάμενος του γραφείου ενημέρωσης δημοσιογράφων Στερεάς Ελλάδας Σταύρος Κουτουλογένης.
Το χρονικό της δολοφονίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα συμφώνησε με τον δράστη να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, από τη Χαλκίδα όπου διέμενε, στη Βόρεια Ελλάδα έναντι αμοιβής 500 ευρώ.
Το θύμα πήρε τον δράστη από έναν φίλο του στη Χαλκίδα, όπου διέμενε, και ξεκίνησαν για τη Βόρεια Ελλάδα ενώ στον Άγιο Κωνσταντίνο σταμάτησαν για φαγητό. Όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, το θύμα ζήτησε από τον δράστη να του δώσει εκείνη τη στιγμή τα χρήματα, διαφορετικά δεν θα συνέχιζε το ταξίδι.
Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, ο 57χρονος σταμάτησε με το αυτοκίνητο στο σημείο που έγινε η δολοφονία και άρχισε να πετάει κάτω τα πράγματά του σε έξαλλη κατάσταση.
Εκεί, αρχικά, πιάστηκαν στα χέρια, ενώ στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται ο 70χρονος δράστης, το θύμα πήρε ένα μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο. Ο 70χρονος άρπαξε το μαχαίρι από τον 57χρονο και άρχισε να τον μαχαιρώνει με μανία. Αμέσως, μπήκε στο αυτοκίνητο του θύματος και φεύγοντας μέσα στον πανικό του πέρασε από πάνω του.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του από την έρευνα που είχαν κάνει, κατάφεραν τελικά χθες το απόγευμα να τον εντοπίσουν και να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση