GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για «νέο 2015» προειδοποιεί το Βερολίνο: Αν η Αθήνα αποφασίσει τη σύγκρουση, θα χάσει - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα προειδοποιητικά «πυρά» εξαπολύει το Βερολίνο στην Αθήνα, επιμένοντας στη σκληρή στάση που διατηρεί και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα. Σ...


Νέα προειδοποιητικά «πυρά» εξαπολύει το Βερολίνο στην Αθήνα, επιμένοντας στη σκληρή στάση που διατηρεί και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, Παντελής Βαλασόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κυβερνητικός αξιωματούχος της Γερμανίας έλεγε σήμερα ότι «δεν μπορεί να υπάρξει λύση για το χρέος όπως εκείνη που επιθυμεί η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, δεν θα υπάρξουν συγκεκριμένοι αριθμοί».
«Χρειάζεται προσοχή από την Αθήνα για να μην επαναληφθούν καταστάσεις του 2015» είπε ο ίδιος αξιωματούχος, προσθέτοντας πως «αν η Ελλάδα αποφασίσει τη σύγκρουση, τότε θα χάσει».

Υποστήριξε επίσης, ότι αυτό που προβληματίζει, είναι η στάση του ΔΝΤ επειδή δεν ξέρουν ακόμα τι θα κάνει και επανέλαβε πως η Γερμανία δεν είναι μόνη της, έχει τη στήριξη κι άλλων χωρών στο Eurogroup για το ελληνικό ζήτημα.

Παράλληλα υπήρξαν και καινούριες βολές προς τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως κάνει τα ίδια λάθη με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, δίνοντας ως παράδειγμα το κομματικό και πελατειακό κράτος, ενώ υποστήριξε πως οι συντάξεις έπρεπε να μειωθούν, καθότι αυτές θα πρέπει να προσαρμόζονται στις δυνατότητες της κάθε χώρας.
Δείτε εδώ το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Το Βερολίνο προειδοποιεί την Αθήνα από Enikos_gr

1 σχόλιο

  1. Don't worry, be happy!!!

    Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

    Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

    Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

    Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
    Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

    Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

    Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


    Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

    Και Σας χαρίζουμε Το:

    ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση