GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλύψεις 20 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας...

«Όσο περνάει ο καιρός, η Νταϊάνα γίνεται όλο και πιο σημαντική». Αυτό δήλωσε η Τίνα Μπράουν που υπήρξε εκδότρια των περιοδικών Vanity Fa...


«Όσο περνάει ο καιρός, η Νταϊάνα γίνεται όλο και πιο σημαντική». Αυτό δήλωσε η Τίνα Μπράουν που υπήρξε εκδότρια των περιοδικών Vanity Fair, The New Yorker και Talk και ένας από τους ανθρώπους που ήξεραν πολύ καλά την πριγκίπισσα. Αυτό φαίνεται να ισχύει, αφού συνεχώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις, ειδικά για τις τελευταίες ημέρες της.
Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ «Ο θάνατος της Νταϊάνα: Μια απίστευτη αποκάλυψη» που προβλήθηκε πρόσφατα από το γαλλικό κανάλι Μ6, η Mercedes στην οποία επέβαινε η Νταϊάνα την 31η Αυγούστου 1997 δεν ήταν σε καλή κατάσταση.
Το αυτοκίνητο ήταν σαράβαλο, είχε τρακάρει πολλές φορές, είχε επισκευαστεί και ήταν έτοιμο να αποσυρθεί . Η Mercedes άνηκε στην εταιρεία Etoile Limousines, η οποία παρείχε οδηγούς και αυτοκίνητα στο ξενοδοχείο Ritz όπου διέμεναν η Νταϊάνα και ο Ντόντι αλ Φαγιέντ.

Οι σχετικές προειδοποιήσεις είχαν γίνει προς τους υπεύθυνους δύο μήνες πριν από το δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στην 36χρονη πριγκίπισσα, στον Ντόντι αλ Φαγιέντ και στον οδηγό τους Χένρι Πολ.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός και ο Ντόντι αλ Φαγιέντ βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ η Νταϊάνα υπέκυψε στα τραύματά της λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.Ο μοναδικός επιζών ο Trevor Rees-Jones, πρώην στρατιωτικός και νυν σωματοφύλακας, που φορούσε τότε ζώνη ασφαλείας είναι σήμερα 49 ετών. Οι νέες αποκαλύψεις ανατρέπουν την άποψη του Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ πατέρα του Ντόντι και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Ritz.

Ήταν πεπεισμένος πως ο θάνατος της Νταϊάνα ήταν έργο των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών κατ’ εντολή της βασιλικής οικογένειας, επειδή δεν ήθελαν να δουν την πριγκίπισσα να παντρεύεται τον γιο του μετά το διαζύγιο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Επίσης, ισχυριζόταν ότι ο Χένρι Πολ που ήταν αναπληρωτής προϊστάμενος της ασφάλειας στο ξενοδοχείο, είχε ακολουθήσει ειδική εκπαίδευση στην οδήγηση και δεν ήταν μεθυσμένος εκείνο το βράδυ.

Ένα άλλο ντοκιμαντέρ έρχεται να ρίξει φως στην κηδεία της πριγκίπισσας του λαού. Το «Νταϊάνα οι 7 ημέρες που συντάραξαν τους Γουίνσδορ» του Channel 5 αποκαλύπτει πως υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στους βασιλικούς και στην Ντάουνινγκ Στρητ για την διευθέτηση των θεμάτων της κηδείας, όπως για το αν ο ο Χάρι και Γουίλιαμ, ο οποίος αρνιόταν στην αρχή να πάρει μέρος στην πομπή, έπρεπε να περπατήσουν πίσω από το φέρετρο. Όσο για τον αδερφό της, Ερλ Σπένσερ, ήθελε να περπατήσει μόνος πίσω από το φέρετρο αλλά ο Κάρολος ήταν ανένδοτος.

Όταν η είδηση του θανάτου της έφθασε στο παλάτι κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, αποφάσισαν να καθυστερήσουν την αναγγελία του θανάτου της στα παιδιά που ήταν με την βασίλισσα στο Μπαλμοράλ και προτίμησαν να τους αφήσουν να κοιμηθούν αντί να τους ξυπνήσουν. Μάλιστα, η βασίλισσα ήταν τόσο ανήσυχη, ώστε διέταξε να κρυφθούν όλες οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα.
Και το τηλεοπτικό δίκτυο ABC θα παρουσιάσει ντοκυμαντέρ για την πριγκίπισσα τον Αύγουστο, ενώ αμερικανικά περιοδικά, όπως το Us Weekly και το People, έχουν ήδη ή θα κυκλοφορήσουν ειδικό αφιέρωμα για την πριγκίπισσα του λαού.
Αλεξία Καψαμπέλη

2 σχόλια

  1. σιγά σιγά θα την κάνουν αι αγία, ότι παλούκιεύρισκε το πήδαγε, έτσι για να ηρεμεί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σουλτάνε μην τρομάζεις με το Κατάρ, οι πράκτορες σου αγρυπνούν!
    Δεν είναι μόνο του το Κατάρ στην ιστορία με τους τζιχαντιστές! Ο Σουλτάνος Ερντογάν είναι ουσιαστικά ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης, αυτός έσπρωξε το Κατάρ να τους χρηματοδοτεί και να τους διαθέτει χώρους εκπαίδευσης, γιατί το όνειρο του Ερντογάν είναι η Μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης, και μέσω των Μουσουλμάνων ο δικός του Παντουρκισμός, όλοι γνωρίζουν στα σχέδια του είναι η επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Όμως χρειαζόταν βοήθεια και αυτήν την βοήθεια την βρήκε στα πετροδολάρια του Κατάρ. Πως? Με την δημιουργία τοπικών συρράξεων- πολέμων,και την έντεχνη υπόδειξη στους πληθυσμούς, ότι στην Ευρώπη είναι το μέλλον, και αυτό αποδεικνύετε από το γεγονός ότι ο ( φιλάνθρωπος Ερντογάν άνοιξε τα σύνορα του με τις εμπλεκόμενες χώρες για να περνούν στην Τουρκία, και άλλους τους στέλνει στην Ευρώπη και άλλους τους κρατά ομήρους για να διευκολύνει τα παιχνίδια του με αυτήν, και σε αυτό έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Γιούγκερ, ναι, εκείνου που το Spiegel έγραψε ότι είναι ο άνθρωπος της Τουρκίας στην Ευρώπη) εγώ θα έλεγα ότι είναι ο πράκτορας της….αυτός που σιγά σιγά, ( γιαβάς γιαβάς ) θα επιτρέψει την ελεύθερη είσοδο των Τούρκων στην Ευρώπη, αλλά και σε όλους που η Τουρκία επιλεκτικά, αυτό γίνετε αυτή την στιγμή, τους δίνει Τούρκικη υπηκοότητα, αφού πρώτα έχουν ορκιστεί στο κοράνι να την υπηρετούν πιστά, και που θα είναι χειρότεροι και από τους Τούρκους.
    Έφτανε αυτό? ΟΧΙ! Έτσι δημιουργήθηκαν εκατοντάδες ΜΚΥΟ που χρηματοδοτούνται με πετροδολάρια και παίζουν τεράστιο ρόλο στην μεταφορά των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και στην περίθαλψη τους για να παραμείνουν σε αυτήν, ποιον εξυπηρετούν? Τον Ερντογάν και τα σχέδια του, πόσες φορές δεν γράφτηκε στον τύπο, δεν ειπώθηκε στην τηλεόραση για τον ύποπτο ρόλο τους? Την επόμενη όμως τίποτα, ένα αόρατο χέρι έριχνε κουρτίνα στο γεγονός….Στην πατρίδα μας ο Ερντογάν έχει αναθέσει αυτόν τον ρόλο στα γιουσουφάκια του στον Τσίπρα και στον Καμμένο, και έχουν πάρει άριστα, εκεί δεν τους φαινόταν κακή η Αριστεία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση