Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

  Βίζερ: Παράλογη η απαίτηση του ΔΝΤ να εξοφλεί η Ελλάδα το χρέος της έως το 2100


  Παράλογη χαρακτηρίζουν οι Ευρωπαίοι την απαίτηση του ΔΝΤ να εξοφλεί η Ελλάδα τα δάνειά της έως το 2100, δήλωσε ο επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ, σε συνέντευξη που έδωσε στην αυστριακή εφημερίδα Salzburger Nachricten.
  Σε ερώτηση, γιατί είναι τόσο δύσκολο να συμμετάσχει χρηματοδοτικά το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ο Βίζερ απάντησε:
  «Το πρόγραμμα βοήθειας είναι σε ισχύ εδώ και δύο χρόνια και λήγει το καλοκαίρι του 2018. Είμαστε στη δεύτερη αξιολόγηση, ενώ θα έπρεπε να είμαστε στην όγδοη. Αυτό αποτελεί μία ένδειξη των δυσκολιών που υπάρχουν, ακόμη και χωρίς το ΔΝΤ… Μετά από μακρές διαπραγματεύσεις, υπάρχει ένα πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής για την Αθήνα, το οποίο αποδέχονται όλες οι πλευρές».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 9 Ιουν 2017, 9:28:00 π.μ.


  "Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, Μηδέ Λεβέντες Όσσα, Ραγιάδες έχεις Μάνα Γη, Σκυφτούς για το ΧΑΡΑΤΣΙ, Κούφιοι και Οκνοί καταφρονάν τη Θεία τραχειά Σου Γλώσσα,των Ευρωπαίων Περίγελα και Των Αρχαίων Παλιάτσοι ... Και Δημοκόποι Κλέωνες και Λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες Βάρβαροι,και Χαύνοι Λεβαντίνοι, Λύκοι ώ Κοπάδια οι Πιστικοί και Ψωριασμένοι οι ΣΚΥΛΟΙ κι οι Χαροκόποι Αδιάντροποι και ΠΟΡΝΗ η Ρωμιοσύνη."

  Item Reviewed: Βίζερ: Παράλογη η απαίτηση του ΔΝΤ να εξοφλεί η Ελλάδα το χρέος της έως το 2100 Rating: 5 Reviewed By: Press- gr