GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίζερ: Παράλογη η απαίτηση του ΔΝΤ να εξοφλεί η Ελλάδα το χρέος της έως το 2100

Παράλογη χαρακτηρίζουν οι Ευρωπαίοι την απαίτηση του ΔΝΤ να εξοφλεί η Ελλάδα τα δάνειά της έως το 2100, δήλωσε ο επικεφαλής του Euro Wo...


Παράλογη χαρακτηρίζουν οι Ευρωπαίοι την απαίτηση του ΔΝΤ να εξοφλεί η Ελλάδα τα δάνειά της έως το 2100, δήλωσε ο επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ, σε συνέντευξη που έδωσε στην αυστριακή εφημερίδα Salzburger Nachricten.
Σε ερώτηση, γιατί είναι τόσο δύσκολο να συμμετάσχει χρηματοδοτικά το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ο Βίζερ απάντησε:
«Το πρόγραμμα βοήθειας είναι σε ισχύ εδώ και δύο χρόνια και λήγει το καλοκαίρι του 2018. Είμαστε στη δεύτερη αξιολόγηση, ενώ θα έπρεπε να είμαστε στην όγδοη. Αυτό αποτελεί μία ένδειξη των δυσκολιών που υπάρχουν, ακόμη και χωρίς το ΔΝΤ… Μετά από μακρές διαπραγματεύσεις, υπάρχει ένα πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής για την Αθήνα, το οποίο αποδέχονται όλες οι πλευρές».

1 σχόλιο


  1. "Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, Μηδέ Λεβέντες Όσσα, Ραγιάδες έχεις Μάνα Γη, Σκυφτούς για το ΧΑΡΑΤΣΙ, Κούφιοι και Οκνοί καταφρονάν τη Θεία τραχειά Σου Γλώσσα,των Ευρωπαίων Περίγελα και Των Αρχαίων Παλιάτσοι ... Και Δημοκόποι Κλέωνες και Λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες Βάρβαροι,και Χαύνοι Λεβαντίνοι, Λύκοι ώ Κοπάδια οι Πιστικοί και Ψωριασμένοι οι ΣΚΥΛΟΙ κι οι Χαροκόποι Αδιάντροποι και ΠΟΡΝΗ η Ρωμιοσύνη."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση