GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κρίσιμη κατάσταση 22χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 22χρονος που τα ξημερώματα του Σαββάτου τραυματίστηκε σοβαρά σετροχαίο ατύχημα στην οδό Κισσάμου σ...


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 22χρονος που τα ξημερώματα του Σαββάτου τραυματίστηκε σοβαρά σετροχαίο ατύχημα στην οδό Κισσάμου στα Χανιά.

Το περιστατικό συνέβη όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 22χρονος ως συνεπιβάτης, συγκρούστηκε με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 53χρονος. Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα τουΕΚΑΒτα οποία παρέλαβαν τον 22χρονο και τον οδηγό της μηχανής προκειμένου να τους μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ο 22χρονος που τραυματίστηκε πιο σοβαρά, παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΧ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα και γι'αυτό το λόγο παραμένει σε καταστολή.

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση