GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά μαζί οι ηθοποιοί του «Φονικού όπλου» έπειτα από 30 χρόνια - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Μελ Γκίμπσον, Ντάνι Γκλόβερ και Ρενέ Ρούσο επανασυνδέθηκαν για να γιορτάσουν την 30η επέτειο της αστυνομικής περιπέτειας «Lethal Weap...


Οι Μελ Γκίμπσον, Ντάνι Γκλόβερ και Ρενέ Ρούσο επανασυνδέθηκαν για να γιορτάσουν την 30η επέτειο της αστυνομικής περιπέτειας «Lethal Weapon» (Φονικό Όπλο), για πρώτη φορά από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Φονικού Όπλου 4», το 1998.

Παρά τα χρόνια που πέρασαν, οι στενές συναδελφικές σχέσεις μεταξύ των ηθοποιών δεν έχουν αλλάξει καθόλου, σύμφωνα με τον Μελ Γκίμπσον.

«Νομίζω ότι ήταν μια εποχή στη ζωή μας, στην οποία κάτι απλά έκανε κλικ» ανέφερε o Μελ Γκίμπσον στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» στην οποία εμφανίστηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στη μεγάλη εμπορική επιτυχία.

«Νομίζω ότι υπήρχε πολλή αγάπη μεταξύ μας. Όταν τους βλέπω τώρα, έχω ακριβώς το ίδιο συναίσθημα. Είναι σαν να βλέπω μια φίλη από τα εφηβικά χρόνια ή κάτι τέτοιο».

Ο Γκλόβερ, ο οποίος υποδύθηκε τον ήρεμο βετεράνο της αστυνομίας, Ρότζερ Μούρταγκ, συμφώνησε με τον συμπρωταγωνιστή του προσθέτοντας ότι η σχέση τους, τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης, απλώς γινόταν ολοένα και πιο βαθιά, καθώς συνεχιζόταν η δράση στις ταινίες της σειράς.

«Νομίζω ότι μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε για τις ταινίες, αλλά πιστεύω ότι η σχέση μας καλυτέρευε όλο αυτό το χρονικό διάστημα» λέει.

«Νομίζω ότι είμαστε όλοι λίγο τρελοί» ανέφερε ο 61χρονος Γκίμπσον για τον αλλόκοτο, αδίστακτο χαρακτήρα, Μάρτιν Ριγκς που υποδύθηκε στη σειρά ταινιών.

Ένα αστείο που δεν έχει ατονήσει από τότε που προβλήθηκε η πρώτη ταινία «Φονικό Όπλο» πριν από 30 χρόνια, είναι το κλασικό «Είμαι πολύ γέρος για αυτά τα ***». Ο 70χρονος ηθοποιός Ντάνι Γκλόβερ αποκάλυψε ότι θαυμαστές του τον πλησιάζουν και του ζητούν να πει την πιο γνωστή ατάκα της ταινίας. «Δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς κάποιος να μου ζητήσει: “Μόνο πες μου τη φράση”».

Για την Ρούσο, η οποία εντάχθηκε στο καστ στην τρίτη ταινία της σειράς, το 1992 παραμένει αγαπημένη της σκηνή εκείνη, στην οποία η Λόρνα Κολ συγκρίνει τις ουλές από τις μάχες με τον Ριγκς

«Είναι η πιο αγαπημένη σκηνή που έχω γυρίσει ποτέ. Και όχι μόνο επειδή φιλάς απίστευτα καλά» εξήγησε στον Γκίμπσον.

Και ενώ η Ρούσο είπε ότι οι ερωτικές της σκηνές με τον Γκίμπσον είναι αλησμόνητες, ο Γκίμπσον έκανε τον Γκλόβερ να κοιμάται με τις ικανότητες του στην οδήγηση. «Είμαι στο κάθισμα των επιβατών, οδηγά ο Μελ και δεν θυμάμαι να μην υπήρξε φορά που δεν κοιμήθηκα. Ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Ντόνερ έλεγε πάντα: “Ξύπνα τον Γκλόβερ πριν αρχίσουμε τα γυρίσματα”».

Αν και οι ηθοποιοί βρέθηκαν και πάλι μαζί για να γιορτάσουν την επέτειο της πρώτης ταινίας «Φονικό Όπλο» η συζήτηση αναπόφευκτα περιστράφηκε γύρω από τις σκέψεις για «Φονικό Όπλο 5».

Αν και είναι δελεαστικό για τον Γκίμπσον, τον Γκλόβερ και την Ρούσο να επιστρέψουν ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη γελούν και τονίζουν ότι είναι «λίγο μεγάλοι για αυτά τα πράγματα». «Θα ήταν μια πραγματική κωμωδία» ανέφερε η Ρούσο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση