GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή ο 32χρονος που εξαπάτησε τον Γιάννη Αμανατίδη

Το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης καταδίκασε χθες και σε δεύτερο βαθμό, σε ποινή εξαετούς κάθειρξης, έναν 32χρονο ε...


Το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης καταδίκασε χθες και σε δεύτερο βαθμό, σε ποινή εξαετούς κάθειρξης, έναν 32χρονο επιχειρηματία στον χώρο του τουρισμού από το Ηράκλειο, για το αδίκημα της κατ’επάγγελμα απάτης.
Ο συγκεκριμένος παρίστανε στον πρώην ποδοσφαιριστή Γιάννη Αμανατίδη τον πιλότο της Aegean και με τον τρόπο αυτό του απέσπασε τον αριθμό του της πιστωτικής του κάρτας χρεώνοντάς την με αγορές δεκάδων εισιτηρίων λαμβάνοντας ο ίδιος το αντίτιμο στα χέρια του.
Ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης που εκπροσώπησε όλα αυτά τα χρόνια τον Γιάννη Αμανατίδη, δήλωσε: «Μετά από 9 χρόνια προσπάθειας, ο συγκεκριμένος απατεώνας θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του στη φυλακή. Νιώθω διπλή ικανοποίηση τόσο για την δικαίωση της επιμονής του Γιάννη Αμανατίδη όσο και για την ίδια την απόφαση της δικαιοσύνης, που τον έστειλε κατευθείαν στο μέρος που θα έπρεπε να βρισκόταν εδώ κα καιρό που δεν είναι άλλο από τη φυλακή».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση