GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα τροπή στη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας - Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως, όσον αφορά στη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας από τη Θεσσαλονίκη, για την οποία κατηγορείται ο 38χρονος ...


Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως, όσον αφορά στη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας από τη Θεσσαλονίκη, για την οποία κατηγορείται ο 38χρονος αγγειοχειρουργός.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος μέχρι τώρα αρνείτο οποιαδήποτε ανάμειξη στην ανθρωποκτονία της μεσίτριας, φέρεται πλέον να υποστηρίζει πως πρόκειται για ιατρικό λάθος, κάτι το οποίο αναμένεται να καταθέσει άμεσα στην ανακρίτρια.

Η δικηγόρος του 38χρονου, Βασιλική Μαρινάκη, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ανέφερε πως ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η μεσίτρια «του έμεινε στα χέρια και πανικοβλήθηκε».

«Στη νέα απολογία του θα παραδεχτεί πως πρόκειται για ιατρικό λάθος. Πέρασαν κάποιες ημέρες, σταμάτησε αυτή η τρομερή πίεση και ο φόβος που είχε, κάθισε και σκέφτηκε, αναθεώρησε ορισμένα πράγματα και αποφάσισε να πάει και να καταθέσει όλη την αλήθεια. Δεν είναι ότι από την αρχή ήθελε να πει ψέματα, απλά απέκρυψε την αλήθεια από φόβο, πανικό, αλλά και κάτω από τις συνθήκες στεναχώριας που βρισκόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μαρινάκη.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση