GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρικτός θάνατος για 4χρονο αγοράκι στην Καβάλα

Η πόρτα «έφυγε» από τον «σιδηρόδρομο» και καταπλάκωσε τον μικρό που στέκονταν δίπλα H τραγική είδηση του θανάτου ενός αγορ...


Η πόρτα «έφυγε» από τον «σιδηρόδρομο» και καταπλάκωσε τον μικρό που στέκονταν δίπλα

H τραγική είδηση του θανάτου ενός αγοριού 4,5 ετών, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία του χωριού Ζυγός στην Καβάλα.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, το απόγευμα της Τετάρτης μια παρέα παιδιών έπαιζε σε γειτονιά στο χωριό Ζυγός της Καβάλας, όταν στις 20.30, συνέβη το τραγικό περιστατικό. Μία σιδερένια αυλόπορτα έπεσε και καταπλάκωσε ένα αγοράκι 4,5 ετών.

Ενώ τα παιδιά έπαιζαν κάποια στιγμή, προσπαθώντας να μπουν στον αυλόγυρο του σπιτιού, βρήκαν «εμπόδιο» στη μεγάλη, σιδερένια αυλόπορτα, μήκους περίπου 4 μέτρων και ύψους 1,5 μέτρων.

Κατά το άνοιγμα, η πόρτα «μάγκωσε» και όταν ένα από τα παιδιά προσπάθησε να την ανοίξει ασκώντας πίεση, η πόρτα «έφυγε» από τον «σιδηρόδρομο» και καταπλάκωσε τον μικρό που στέκονταν δίπλα.

Το αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καβάλας, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση