GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με την άγρια δολοφονία 57χρονου στη Φθιώτιδα - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ από το σημείο που βρέθηκε νεκρός

Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία ενός 57χρονου, οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στην άκρη ενός πάρκινγκ στον Άγιο Κωνσταντίνο ...


Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία ενός 57χρονου, οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στην άκρη ενός πάρκινγκ στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 57χρονος από την Γλυφάδα Αττικής, βρέθηκε άγρια δολοφονημένος και παρατημένος μέσα σε μία λίμνη αίματος στην άκρη του δρόμου, από έναν περαστικό, που έκανε το πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, το πρωί της Κυριακής στις 06:20 στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας - Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα "Λεβέντη".

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, όταν ο περαστικός πλησίασε στο πτώμα έπαθε σοκ, αφού βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος ο άτυχος άνδρας μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το πτώμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδαρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο, μάλιστα στα ρούχα του υπήρχαν και σημάδια από ροδιές αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, ενώ ίσως δώσει απαντήσεις το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα του.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και το Εγκληματολογικό από την Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση