Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

  5 χρήσεις για το ρολό χαρτιού που δεν έχετε φανταστεί


  Μπορεί το χαρτί υγείας να τελείωσε ωστόσο αυτό δεν είναι λόγος για να πετάξετε το ρολό του. Αν έχετε φαντασία, είστε δημιουργικοί και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη του δεν έχετε παρά να το αξιοποιήσετε.
  Εμείς σας παρουσιάζουμε 5 μοναδικές χρήσεις για το ρολόπου δεν έχετε ποτέ φανταστεί!
  Σε μια οικογένεια οι ποσότητες χαρτιού που καταναλώνονται είναι αρκετές. Έτσι θα μπορέσετε πολύ σύντομα να συγκεντρώσετε τα χάρτινα ρολά που χρειάζεστε για να κάνετε τις κατασκευές σας.
  Δέσιμο πετσέτας. Η διάμετρος του ρολού είναι ιδανική για να φτιάξετε δέσιμο για τις πετσέτες σας.Αν πάρετε ένα ρολό μπορείτε να το κόψετε σε κομμάτια πάχους 4 περίπου εκατοστών δημιουργώντας μικρά δαχτυλιδάκια. Για να αποφύγετε το γκρι χρώμα που παραπέμπει στο χαρτί υγείας μπορείτε να το τυλίξετε με κορδέλα ή να κολλήσετε πάνω του γκοφρέ χαρτί σε διάφορα χρώματα. Έτσι θα έχετε φτιάξει μόνοι σας πολύχρωμα διακοσμητικά για τις πετσέτες που θα εντυπωσιάσουν στα φιλικά γεύματά σας.
  Οργάνωση καλωδίων Με τη χρήση των ρολών από χαρτί υγείας μπορείτε να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο τα άπειρα καλώδια που έχετε μαζέψει από ηλεκτρικές συσκευές. Με το γνωστό τρόπο τυλίγετε τα καλώδια και τα περνάτε από το εσωτερικό του ρολού. Αν θέλετε μπορείτε εξωτερικά να γράψετε τη χρήση του κάθε καλωδίου ή να τα διακοσμήσετε με αυτοκόλλητες ταινίες.
  Φυτέψτε σπόρους Τυλίγοντας τα ρολά με χαρτί περιτυλίγματος ή κόλλα ψησίματος και αφού τα δέσετε εξωτερικά προσθέστε χώμα και τους σπόρους που θέλετε να φυτέψετε πριν τους μεταφέρετε σε γλάστρα.
  Ηχεία από ρολό Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται μπορείτε να κάνετε ένα αυτοσχέδιο ηχείο για το κινητό σας. Αφού πάρετε το ρολό δημιουργήστε προσεκτικά ένα άνοιγμα στο πάνω μέρος έτσι ώστε να χωράει το κινητό σας χωρίς να πέφτει. Στη συνέχεια για μια πιο όμορφη εμφάνιση μπορείτε να το ντύσετε με χρωματιστή κολλητική ταινία. Αν θέσετε σε λειτουργιά τα ηχεία του κινητού θα εκπλαγείτε από το πόσο σωστά θα διαχέεται ο ήχος από το κινητό σας.
  Αποθήκευση για μινιατούρες Αν είστε συλλέκτης από μινιατούρες ή αν το παιδί σας έχει δεκάδες αυτοκινητάκια διάσπαρτα στο σπίτι δεν έχετε παρά να τα οργανώσετε. Φτιάξτε μια αυτοσχέδια βιτρίνα από ρολά. Μέσα σ’ ένα καφάσι μπορείτε να τοποθετήσετε κοντά-κοντά και να κολλήσετε για μεγαλύτερη ασφάλεια τα ρολά. Στη συνέχεια τοποθετήστε τις μινιατούρες κάθε μια στο δικό της ρολό και η βιτρίνα είναι έτοιμη!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: 5 χρήσεις για το ρολό χαρτιού που δεν έχετε φανταστεί Rating: 5 Reviewed By: Press- gr