GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μητέρα της 8χρονης έμαθε για τον θάνατο της κόρης της στο μακελειό του Μάντσεστερ - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του Μάντσεστερ έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Manchester Arena στις 22 Μαΐου, όπου έχασαν τη...


Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του Μάντσεστερ έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα στην Manchester Arena στις 22 Μαΐου, όπου έχασαν τη ζωή τους 22 άτομα και τραυματίστηκαν δεκάδες άλλοι.

Μεταξύ των νεκρών ήταν και η 8χρονη Αγγλοκύπρια Σάφι Ρούσος, την οποία αναζητούσαν για αρκετές μέρες οι γονείς της. Η Σάφι είχε πάει στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μαζί με τη μαμά της Λίζα και την 13χρονη αδερφή της.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν και οι τρεις τους, με την μικρούλα να αφήνει την τελευταία της πνοή πριν καν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η Λίζα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, είχε υποβληθεί σε δυο εγχειρήσεις, στηριζόταν σε μηχανική υποστήριξη. Όπως έγινε γνωστό από στενό φίλο της οικογένειας η Λίζα έχει αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις της και ενημερώθηκε για τον θάνατο της μικρής Σάφι.

«Τα νέα σχετικά με την αποφυγή του κινδύνου της Λίζα είναι ευχάριστα, ήταν σε κρίσιμη κατάσταση στην αρχή, αλλά το Σάββατο της αφαιρέθηκε η μηχανική υποστήριξη και την Κυριακή ήταν σε θέση να μιλήσει», είπε φίλος της οικογένειας λέγοντας πως και η 13χρονη αδερφή της Σάφι είναι καλά στο άλλο νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

«Γνωρίζει την κατάσταση με τη Σάφι. Είναι ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά κινεί τα πόδια της, κάτι που είναι φανταστικό», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση