GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βλάβη σε πλοίο με 814 επιβάτες από τη Σαντορίνη προς το Ηράκλειο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, η οποία ειδοποιήθηκε από τον πλοίαρχο επιβατικού πλοίου ότι κατά ...


Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, η οποία ειδοποιήθηκε από τον πλοίαρχο επιβατικού πλοίου ότι κατά τον πλου από το λιμάνι Θήρας για το λιμάνι Ηρακλείου, διαπιστώθηκε πρόβλημα στη μηχανή, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκε "δυσλειτουργία σύμπλεξης μετάδοσης κίνησης στον μειωτήρα της Νο4 κύριας μηχανής του πλοίου", όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Το πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μύκονο για Πάρο – Ίο – Θήρα – Ηράκλειο, με 814 επιβάτες, κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Διενεργήθηκε επιθεώρηση από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Ηρακλείου όπου διαπίστωσαν την ανωτέρω βλάβη, ενώ από τη Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους, ενώ κατόπιν προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, έγινε άρση της απαγόρευσης.

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση