GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανία: 87.000 θεατές του Rock am Ring απομακρύνθηκαν εξαιτίας τρομοκρατικής απειλής

Περίπου 87.000 θεατές απομακρύνθηκαν από τον συναυλιακό χώρο του μουσικού φεστιβάλ Rock am Ring κοντά στην Νυρεμβέργη, ύστερα από εντολ...


Περίπου 87.000 θεατές απομακρύνθηκαν από τον συναυλιακό χώρο του μουσικού φεστιβάλ Rock am Ring κοντά στην Νυρεμβέργη, ύστερα από εντολή εκκένωσης του χώρου από τη γερμανική αστυνομία.


Οι αρχές έκαναν λόγο για "ξεκάθαρη τρομοκρατική απειλή" και λίγο πριν τις 9 το βράδυ, τοπική ώρα, ζήτησαν από το κοινό να απομακρυνθεί ήρεμα και συντεταγμένα, ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα.
"Ελπίζουμε το φεστιβάλ μας να πραγματοποιηθεί αύριο" ανέφεραν σε μήνυμά τους στο Facebook οι διοργανωτές του Rock am Ring.
Στον συναυλιακό χώρο είχαν αναπτυχθεί 1200 αστυνομικοί. Σύμφωνα με το Sky News, οι θεατές όταν αποχωρούσαν τραγουδούσαν το "You 'll never walk alone", τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τα θύματα της σφαγής το Μάντσεστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση