GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aύξηση 71% για την ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα

Πώς το εξηγεί η ΕΛΣΤΑΤ Σημαντική αύξηση 71% εμφάνισε ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Μάρτιο εφέτος, η οποία ωστ...



Πώς το εξηγεί η ΕΛΣΤΑΤ

Σημαντική αύξηση 71% εμφάνισε ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Μάρτιο εφέτος, η οποία ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε από την ΕΛΣΤΑΤ, οφείλεται κυρίως στις άδειες που αφορούν ανέγερση ή επέκταση αθλητικών εγκαταστάσεων, γεωργικών και βιομηχανικών κτιρίων.
Ειδικότερα, τον συγκεκριμένο μήνα εκδόθηκαν σε όλη τη χώρα 1.335 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 267,4 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 1.174,6 χιλιάδες m3 όγκου. Παρουσιάστηκε αύξηση κατά 25,1% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 54,2% στην επιφάνεια και κατά 71% στον όγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016.
Το α' τρίμηνο εφέτος, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει αύξηση κατά 11,5% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 24,6% στην επιφάνεια και κατά 16,7% στον όγκο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Ιανουαρίου- Μαρτίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση