GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλαδίτικα προϊόντα με… τη βούλα του Aegean Cuisine

Δείτε πια πιστοποιημένα προϊόντα περιλαμβάνονται στο μητρώο αυτών που παράγονται και τυποποιούνται στις Κυκλάδες Διακόσια εικοσιδύο ...



Δείτε πια πιστοποιημένα προϊόντα περιλαμβάνονται στο μητρώο αυτών που παράγονται και τυποποιούνται στις Κυκλάδες

Διακόσια εικοσιδύο προϊόντα από 38 παραγωγούς του νομού Κυκλάδων περιλαμβάνονται, σε πρώτη φάση, στο μητρώο προϊόντων που παράγονται και τυποποιούνται στις Κυκλάδες και προτείνονται από το δίκτυο Aegean Cuisine, όπως γνωστοποιήθηκε σε σχετική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων όπου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Α' κύκλου αξιολόγησης που αφορά στη δημιουργία του σχετικού μητρώου.
Ο επόμενος κύκλος προγραμματίζεται για το τελευταίο τρίμηνο του 2017.
Στην 1η Συνάντηση Παραγωγών και Εστιατόρων του νομού Κυκλάδων, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων - στο πλαίσιο των δράσεων του δικτύου Aegean Cuisine - στη Σύρο, αναφέρθηκε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες οι παραγωγοί που εντάσσονται με προϊόντα τους στο δίκτυο Aegean Cuisine θα λάβουν email με τη μακέτα σήμανσης προϊόντων "Aegean Cuisine Recommended" και το συνοδευτικό οδηγό χρήσης του σήματος.

Σχετικά με την πιστοποίηση εστιατορίων για ένταξη στο δίκτυο Aegean Cuisine, θα πραγματοποιηθεί σύντομα νέος κύκλος επιτόπιων ελέγχων εστιατορίων (υφιστάμενων και δυνητικών μελών) για τον οποίο το Επιμελητήριο Κυκλάδων θα στείλει άμεσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τις επιχειρήσεις εστίασης του νομού.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος αναφέρθηκε στο σημαντικό βήμα της σύνδεσης της πρωτογενούς παραγωγής με την εστίαση, για την αξιοποίηση των προϊόντων και της οινο-γαστρονομίας των νησιών και την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου Aegean Cuisine. Σημείωσε ότι η δράση ανήκει στα επιμελητήρια Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση