GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Antetokounbros: Η ανεπανάληπτη γιορτή του μπάσκετ και στο ΟΑΚΑ - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την Θεσσαλονίκη, το «Antetokounbros Event» διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία και στην Αθήνα. Το ΟΑΚΑ πλημμύρισε με 20.000 θεατές, ο...


Μετά την Θεσσαλονίκη, το «Antetokounbros Event» διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία και στην Αθήνα.
Το ΟΑΚΑ πλημμύρισε με 20.000 θεατές, οικογένειες με μικρά παιδιά και ανθρώπους κάθε ηλικίας που αψήφησαν τη ζέστη και πήγαν να απολαύσουν το σόου.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στον κάλεσμα των… Antetokounbros και κατέκλεισε -μετά το ''Nick Gallis Hall- και τις κερκίδες του ΟΑΚΑ, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μια ατμόσφαιρα που έχει λείψει πολύ από τα ελληνικά γήπεδα και μακάρι να την βλέπαμε συχνότερα.
Αν και έχει μικρή σημασία, η Εθνική του 2005 κατάφερε να πάρει την άτυπη ρεβάνς για την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στο «Αλεξάνδρειο», επικρατώντας με 92-91. Μάλιστα ο Γιάννης -ένας είναι ο Γιάννης- ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο ο Γιάννης όσο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν για να διεξαχθεί αυτή η γιορτή του μπάσκετ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2018.
Τα δεκάλεπτα: 36-36, 67-53, 82-76, 92-91.
Εθνική 05 (Γιαννάκης): Παπαλουκάς, Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Κακιούζης, Μπουρούσης, Πρίντεζης.
Antetokounbros (Ζήβας): Γαρμπής, Γκίκας, Παναγιωτίδης, Τρικαλιώτης, Σαλούστρος, Κώστας Αντ., Κωτσόπουλος, Σερμαντίνι, Καμπερίδης, Χάινς, Γιάννης και Θανάσης.

Players being introduced to the crowd for the #AntetokounBros game!! pic.twitter.com/fgfvjSMN9b
— Suki Hobson (@sukihobson) June 25, 2017
#antetokounbros On Stage pic.twitter.com/TSy8IX3d4o
— Harris Stavrou (@harris_stavrou) June 25, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση