GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ερώτηση Γεωργιάδη και η απάντηση Καμμένου για τις επικοινωνίες με τον ισοβίτη - BINTEO

Στην επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ ΆδωνιΓεωργιάδη με αντικείμενο την «επικοινωνία του με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη», απάντησ...


Στην επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ ΆδωνιΓεωργιάδη με αντικείμενο την «επικοινωνία του με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη», απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Αν αποδειχθεί ότι πράγματι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος συνομίλησε με τον καταδικασθέντα ισοβίτη Γιαννουσάκη, είναι παράβαση του κώδικα ποινικής δικονομίας περί κατάχρησης εξουσίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, καλώντας τον κ.Καμμένο να απαντήσει με ποια αρμοδιότητα επικοινώνησε με τον κ. Γιαννουσάκη, τι του είπε και αν συνομίλησε και με τον ανακριτικό λειτουργό, αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτη Χριστοφορίδη.

Παράλληλα, είπε, ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε 12 διαφορετικές συνομιλίες, διάρκειας 21 λεπτών, με τον κ. Γιαννουσάκη και κάλεσε τον κ. Καμμένο να καταθέσει τον τηλεφωνικό του λογαριασμό, προκειμένου, όπως είπε, να διαπιστωθεί πόσες ακριβώς είχε.

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έρχεται να υπερασπιστεί σήμερα έναν επιχειρηματία που εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις που ερευνά η δικαιοσύνη», ανέφερε, απαντώντας στον κ. Γεωργιάδη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η υπόθεση του Noor One δεν είναι απλή μια υπόθεση ναρκωτικών, αλλά, όπως υποστήριξε, έχει να κάνει και με την ασφάλεια της χώρας, αφού σε αυτή εμπλέκονται Τούρκοι έμποροι ναρκωτικών, συνεπώς είναι υπόθεση που αφορά στην ιδιότητά του ως υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Πρόσθεσε ότι υπάρχει μία ξεκάθαρη υποστήριξη από τη ΝΔ, ενός υπόπτου, ενός εμπλεκόμενου σε τέσσερις υποθέσεις, τον οποίο μάλιστα ο κ. Γιαννουσάκης έχει κατονομάσει.

Ο κ. Καμμένος, για τη συνομιλία του με τον ισοβίτη, ανέφερε ότι ο κ. Γιαννουσάκης φοβόταν για τη ζωή του, μήπως «φαγωθεί» όπως και οι υπόλοιποι μάρτυρες κατηγορίας αν θα αποκάλυπτε όσα ήξερε για την υπόθεση. Μάλιστα, όπως είπε, τον «διαβεβαίωσε δικαστής ότι ο πολιτικός όχι μόνο έχει δικαίωμα να επικοινωνήσει με φυλακισμένο πολίτη που αποκαλύπτει σοβαρά εγκλήματα όταν αυτό του ζητηθεί, αλλά έχει και υποχρέωση να το πράξει».

«Γιατί με έχει πάρει εκείνο το βράδυ τηλέφωνο 4 και 5 φορές; Γιατί αργούσε να πάει ο εισαγγελικός λειτουργός γιατί φοβόταν για την οικογένειά του, περιγράφοντας ότι έξω από το σπίτι του είχε υπόπτους που μπορούσαν να τον φάνε , όπως τους άλλους επτά ή οκτώ που φαγωθήκαν για την υπόθεση του Noor» , σημείωσε ο κ. Καμμένος.

«Ανοίξτε όσα τηλέφωνα θέλετε. Εγώ μιλάω από το δικό μου κινητό και όχι από πακιστανικά τηλέφωνα. Αν ήθελα να κάνω οποιαδήποτε παρανομία, θα μιλούσα από άλλα τηλέφωνα. Από το δικό μου τηλέφωνο μίλησα και έκανα το καθήκον μου. Το καθήκον μου είναι όταν ένας κρατούμενος έρχεται και λέει φοβάμαι για τη ζωή μου, και θέλω να καταγγείλω τον παραπάνω, να μην προστατεύσω τον παραπάνω, αλλά να προστατεύσω τον μάρτυρα!», είπε επίσης στη δευτερολογία του ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση