GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO! "Εφτυσαν" τον Φουρθιώτη κι έφυγαν...

Εκνευρισμό στους συντελεστές του Star Academy προκάλεσε η απόφαση δύο παικτών να αποχωρήσουν μαζί. Ο Μένιος Φουρθιώτης έξαλλος επεσήμανε...

Εκνευρισμό στους συντελεστές του Star Academy προκάλεσε η απόφαση δύο παικτών να αποχωρήσουν μαζί. Ο Μένιος Φουρθιώτης έξαλλος επεσήμανε πως «η κριτική επιτροπή και το κοινό δεν εκβιάζεται» όταν οι δύο από τους τρεις υποψηφίους για αποχώρηση, Ηρόδοτος Αχιλλέως και Φαίη Μπαζιώτη, προειδοποίησαν πως αν αποχωρήσει ο ένας από τους δύο, θα αποχωρήσει αυτόματα και ο άλλος.
Στο φινάλε του σόου το κοινό ψήφισε στην παραμονή της τρίτης υποψήφιας, Δαλιδά Γκουτιέρεζ, με αποτέλεσμα η κριτική επιτροπή να πρέπει να αποφασίσει ποιον από τους άλλους δύο παίκτες θα κρατήσει στο παιχνίδι. Και αποφάσισε να κρατήσει τη Φαίη, η οποία την ώρα που έφευγε ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε ότι φεύγει και αυτή.
Ο παρουσιαστής, Μένος Φουρθιώτης αντέδρασε λέγοντας: «Το αίτημα θα γίνει δεκτό, όμως θέλω να σας πω ότι το Star Academy είναι μια μουσική ακαδημία. Ήρθατε εδώ για να διαγωνιστείτε και όχι για να κάνετε φιλίες. Ήρθατε εδώ για να αποδείξετε στον ίδιο σας τον εαυτό αλλά και στους καθηγητές οι οποίοι αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να σας κάνουν να γίνεται καλοί τραγουδιστές… Αυτοί είναι οι κανονισμοί του Star Academy. Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι νιώθει καλύτερα για τον ίδιο του τον εαυτό. Υπενθυμίζω, γιατί είστε νέοι στον χώρο αυτό, ότι το τηλεοπτικό κοινό του Star Academy, όπως και η κριτική μας επιτροπή, δεν επηρεάζεται. Δεν παρεμβαίνει κανείς και δεν αφορά κανενός η προσωπική εκτίμηση. Το Star Academy είναι εδώ».
http://www.aixmi.gr/index.php/sexallos-o-fourthiotis-den-ekviazomaste-efygan-kai-oi/
Το βίντεο από το zappit.gr

1 σχόλιο

  1. Ρε παιδιά χάλια ο φουρθιώτης,αλλά τι θέλουν οι κυπριοι και εχουν γεμίσει την ελλάδα με ψώνια που θέλουν να γίνουν τραγουδιστάδες?γιατι δεν πάνε στην πατρίδα τους που υπάρχει και η χαρτούρα?Και απο πάνω μας βρίζουν κι ολας.Αντε να τελειώνουμε με τα ψώνια τους κύπριους που τρώνε τις δουλειές των δικών μας δεν εχουν δικά τους ψώνια-σώου?Μια ζωή αχάριστοι με την ελλάδα οπου βρεθούν,οπου σταθούν μας βρίζουν,πετάχτε τους οξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση