GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις φλόγες ο "κόκκινος πύργος" στη Θεσσαλονίκη - Εκτεταμένες φθορές στο εσωτερικό του κτιρίου - ΦΩΤΟ

Υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2:10 τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένο διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται στον αριθμ...


Υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2:10 τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένο διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται στον αριθμό 110 της οδού Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την πυροσβεστική. “Αυτήν την ώρα γίνεται ένας τελευταίος έλεγχος στο σημείο”, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα για την πυρκαγιά στον «κόκκινο πύργο», όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο διατηρητέο, έσπευσε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αστυνομικοί της τροχαίας διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο σημείο επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με έξι πυροσβεστικά οχήματα, ενώ οι φλόγες προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε όλο το εσωτερικό του κτίσματος. Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στις φλόγες δύο αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη

Επίσης, σε δύο ανέρχονται τα αυτοκίνητα που τυλίχτηκαν στις φλόγες σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αίτια.

Στις 01:25 προκλήθηκε πυρκαγιά σε όχημα, που βρισκόταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Ολύμπου με Παλαμά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το όχημα κάηκε μερικώς, χωρίς να προκληθούν άλλες ζημιές, ενώ στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Στις 03:10, στις φλόγες παραδόθηκε ένα άλλο αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Πολυλά με Παράσχου, στην περιοχή της Μαρτίου. Το όχημα κάηκε μερικώς , ενώ για την κατάσβεση έσπευσαν δύο πυροσβέστες, με ένα όχημα.

Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς στα δύο οχήματα διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση