GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ απάντηση ΓΑΠ στον Τσίπρα: «Πάμε τώρα Καστελόριζο να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας...»

Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα από τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά την αναφορά του πρωθυπουργού στο Καστελόριζο και το...

Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα από τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά την αναφορά του πρωθυπουργού στο Καστελόριζο και το πρώτο μνημόνιο κατά τη διάρκεια του διαλόγου του σήμερα με τη Φώφη Γεννηματά.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ «εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο, θα πάρω και τον Γιώργο μαζί, σε ένα χρόνο».

Ο πρώην πρωθυπουργός μέσω twitter απάντησε στην Αλέξη Τσίπρα: «Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης & εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!».

3 σχόλια

  1. Τα "Παραμύθια" Τελείωσαν όπως και η "Ελλάντα" Τους!

    Το "Ελληνικό" Πολιτικό Πολιτειακό Σύστημα είταν ούτως ή άλλος ένα κακόγουστο Παραμύθι με Αποικιοκρατικό Σεναριογράφο και Ηθοποιούς Διάλεκτούς Λακέδες επάνω στην Θεατρική Σανίδα!
    Το Σενάριο "Πρώτη Φορά Αριστερά" των Αποικιοκρατών (ΑγγλοΑμερικανών) με το κερασάκι στην ΣκατόΤουρτα Τους είτανε ο Ψυχάκιας ο Τωρινός!

    Το Βιβλίο Του Σεναριογράφου έχει παραμουχλιάσηει! Παρόλα Ταύτα οι "Ανθρωποι" Του Πνεύματος(;;!!) και Των ... Γραμμάτων (;;!!) Αναπνέουν μέσα και Μαυτήν Την Μούχλα! Σαυτήν Την Χώρα οι Πρωκτολόγοι γίνανε Συνταγματολόγοι και οι Συνταγματολόγοι ο πρωκτός της Μαϊμούς ... Της Γύφτισας Μαϊμούς!!!!! Του Νίκου Γκ. γίνεται: Ελλάδα Ελλάδα (διαγράφεται το Μάνα Του Καημού) Μάνα Του Πρωκτού {Τουλάχιστον μέχρι το 2086!!!}!!!



    Υ.Γ.... και όποιος διαφωνεί με τα άνω Είναι μέρος/τμήμα Αυτού Του Ανθελληνικού Βόθρου που ... Αναθυμιάζει Βοθρόμουχλα και οι Βογιάροι με κάλυμμα ΤΩΝ Εσταυρωμένο Λιβανίζουν τον Αυτό Βόθρο ως και ένεκα Τμήμα και Μέρους Αυτού!!!




    {Και για ΣΚΟΠΙΑ/ΣΚΟΡΠΙΑ Β. ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟΣ}
    [Να την Ονομάζουν (εκτός τον Ορο Λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) όπως θέλουν οι ... Αμερικανοί το Συνοθήλευματους! Ας την ονομάσουν ... Δημοκρατία της Βαζελίας ή Σκορδοπουτσόγλίας! Με Τους Ελληνικούς Πληθυσμούς ΕΚΕΙ τι γίνεται;; Και επ' ευκαιρία το θέμα της Β. Ηπείρου πότε θα το λύσουμε;;
    Ξέρω Νικολάκη Σας βάζουμε Δύσκολα! Ακόμη ΔΕΝ Αναφέραμε και την Κατεχώμενη Κύπρο!!! Εμείς Τα Έχουμε Λύση προ πολλού Αυτά! Ακου:

    Πρώτο Βήμα: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ!

    Τώρα Εσύ: Ποιό Είναι το Δεύτερο Βήμα;;;; Στέπ μπέι Στέπ (ΑγγλοΑμερικάνικα) μάθε Νίκο να ... περπατάς και να μην παραπατάς!!!].... και Νίκο άσε τον Αλέξη είναι από ... Ζάχαρη είναι Βουτηράς/Βουτηρόπαιδο! Κοινώς: Σαχλώ
    Νούμερο!!! Δεν φτουρά ούτε με τον Θεό μπάρμπα!!!!!! Επίπεδο Kyriakouli!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είχε στηριχθεί από όλους το 2010, εθνικά όχι κομματικά, ο Γ. Παπανδρέου, τώρα θα είχαμε απαλλαγεί απ τα μνημόνια.
    Η Κύπρος και οι αδελφοί μας οι Κύπριοι, είναι τρανό παράδειγμα.
    Πρυτάνευσε όμως, κόντρα στο εθνικό συμφέρον, το κομματικό και του Σαμαρά και του Τσίπρα:
    Αρχικά του Σαμαρά με τα Ζάππεια (τρία παρακαλώ!). Και μετά, όταν κατάλαβε τα δύσκολα, είπε ότι «ουδείς αναμάρτητος»!
    Μόνο που τις αμαρτίες του Σαμαρά, δεν τις πληρώνει ο ίδιος. Τις πληρώνουμε εμείς.
    Στη συνέχεια ήρθε ο φωστήρας Τσίπρας, που υποσχέθηκε στους πάντες, τα πάντα, εξαπατώντας αναίσχυντα τους πάντες. Και μετά, όταν κατάλαβε και αυτός τα δύσκολα, είπε ότι είχε «αυταπάτες»!
    Μόνο που και τις «αυταπάτες» και τις απάτες του Τσίπρα, δεν τις πληρώνει ο ίδιος. Τις πληρώνουμε και πάλι εμείς.
    Και ο λαός, ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος, περιμένει, παραζαλισμένος, το επόμενο χαστούκι!...
    Έως πότε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω ποια χρονιά ζουν στην Κίνα, εμείς όμως εδώ από το 2015 ζούμε τα χρόνια της κατάκτησης του κράτους από τους συριζανέλ.

    Και να εξηγούμαι, τι συμβαίνει με τον Μαρτίνη και την επιτροπή για την υγεία στην οποία ο μαρτίνης πυροβολεί καθημερινά και κατά ριπάς εναντίων συγκεκριμένων βουλευτών της νέας δημοκρατίας οι οποίοι όμως με τον λόγο τους εδώ και πολύ καιρό είναι κόκκινο πανί για τους συριζανέλ?
    Πώς να συγχωρήσουν τα αριστερά φασιστοειδή το γεγονός ότι στην επιτροπή για τα δάνεια καναλιων και κομμάτων ο Βορίδης τους καταξευτέλησε? Θα τον άφηναν έτσι? ΟΧΙ! Δεν τα σηκώνουν αυτά στο πετσί τους, θα τον λασπώσουν, θα του προσάψουν ως επιλήψιμο για την δημοκρατία μας και το νερό που πίνει, δεν θα τον αφήσουν έτσι! Ο μαρτίνης ένας φυλακισμένος θα πει οτιδήποτε για τον μαγαρίσει με εντολή των συριζανέλ, ο μαρτίνης που είπε στην επιτροπή ότι από τους πρωθυπουργούς που γνώρισε μόνο ο καραμανλής και ο τσίπρας δεν του ζήτησαν ρουσφέτι! Τα φιλαράκια, τα κολητάρια…..αυτός που όταν πυροβολήσει εναντίων κάποιου βουλευτή της αντιπολίτευσης κοιτάζει με μάτι αθώας αλεπούς προς την μεριά του προέδρου της επιτροπής και του πρώτου βουλευτή, από την μεριά του, με τρόπο που ΔΗΛΩΝΕΙ, καλά δεν τα είπα? Πρέπει να είσαστε ευχαριστημένοι!
    Ο μαρτίνης που ως είπε δεν έκανε χρήση του νόμου για να αποφυλακιστεί , διότι είναι υπεράνω? Ή για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ η όποια μαρτυρία του εναντίων συγκεκριμένων βουλευτών πιο πειστική?

    Αλλά να έρθω στο επίσης ζουμερό θέμα για το οποίο η αντιπολίτευση δεν έχει καταλάβει γρι! Ποιος πανηγύριζε στο αεροπλάνο με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στο χέρι, βεβαιώνοντας έτσι την κατάκτηση του συγκροτήματος Λαμπράκη? Ο Καμμένος….. Ποιος χάλασε την δουλειά με το συγκρότημα Λαμπράκη και δεν την πήρε ο κολλητός των συριζανέλ ο Σαβίδης? Ο Μαρινάκης! ε λοιπόν θα τον γαμήσουμε! Έτσι σκέφτηκε ο Καμμένος! Θα βρούμε ένα καταδικασμένο για την υπόθεση αυτή, θα του ΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ, και θα μας πει ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ εναντίων του Μαρινάκη, Θα το φέρουν και προς διερεύνηση - τηλεθέαση σε επιτροπή της Βουλής, ναι και μην σας φαίνεται παράξενο.
    Έτσι απλά, και τα υπόλοιπα ΟΠΟΙΟΣ και να τα πει από τους συριζανέλ είναι αριστερές φασιστοειδείς υποκρισίες. Άσε που μπορεί να καρφώσει τον Δένδια, τον Βορίδη, και τον Γεωργιάδη σαν συμμέτοχους επειδή, ναι επειδή, τρεις μέρες πριν την αποκάλυψη με τα ναρκωτικά, την ίδια μέρα, ό ένας τους πέρασε από την Λεωφόρο Σχιστού, ο άλλος από την Συγγρού, και ο άλλος από την Πανεπιστημίου… τι γύρευαν εκεί? ήταν συμπτωματικό? Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση