GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Λέσβο – Αναβάλλονται οι Πανελλήνιες

Αναβολή των εξετάσεων και στη Χίο, εξαιτίας του σεισμού που έπληξε τα δυο νησιά Την αναβολή των  πανελλαδικών εξετάσεων σε Λέσβο και...



Αναβολή των εξετάσεων και στη Χίο, εξαιτίας του σεισμού που έπληξε τα δυο νησιά

Την αναβολή των  πανελλαδικών εξετάσεων σε Λέσβο και Χίο ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, η απόφαση ελήφθη «εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί», μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τα δύο νησιά.
Για τις επόμενες ημέρες, το υπουργείο επιφυλάσσεται να επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση αύριο, Τετάρτη 14 Ιουνίου, για τη συνέχιση των πανελλαδικών εξετάσεων.
Εν τω μεταξύ, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κήρυξε σήμερα τον δήμο Λέσβου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά τον χθεσινό φονικό σεισμό των 6,1 Ρίχτερ.
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει επιδότηση ενοικίου για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Μυτιλήνης, προκειμένου να στεγαστούν σε σπίτια και όχι σε καταυλισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση