Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

  ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Μανώλη Γλέζου στην Ζωή Κωνσταντοπούλου...

  Απάντηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με το  επεισόδιο στην επέτειο της σφαγής του Διστόμου δίνει η Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Μανώλη Γλέζου, κάνοντας λόγο για πράξεις που είχαν κίνητρα αυτοπροβολής.

  Αναλυτικά το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο μπλογκ της Κίνησης Ενεργών Πολιτών:

  Απόψεις .. ala cart ...
  - Το ένα λάθος φέρνει το άλλο και η υπερβολή μερικές φορές οδηγεί σε έναν απίστευτο κατήφορο.

  H Ζωή Κωσταντοπούλου επέλεξε να απαντήσει στα όσα έγιναν στο Δίστομο με την ανάρτηση του στελέχους της Πλεύσης, Διαμαντή Καραναστάση.

  Και ναι μεν αυτή η ανάρτηση προκαλεί θλίψη, αλλά το ότι "Προσυπόγραψε" όπως η ίδια λέει, αποτελεί για την ίδια ακόμα μεγαλύτερο ολίσθημα.

  Εμείς να θυμίσουμε ότι δεν είχε τις ίδιες απόψεις στο 22-2-2015, όταν σαν πρόεδρος της βουλής παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης της Μεγαλόπολης. Εκεί, όταν το επίσημο Γερμανικό κράτος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, και στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της πρεσβείας μίλησε από μικροφώνου στην εκδήλωση. Βίγλες Μεγαλόπολης: 71 χρόνια από την εκτέλεση 212 Ελλήνων (photos+video)

  Υπάρχει άλλωστε και το βίντεο με τις καταθέσεις στεφάνων, αλλά και η ομιλία (μετά το 8.00)

  Δεν είχε επίσης την ίδια αντίληψη για το θέμα ούτε στις 10 Ιουνίου 2015, στις εκδηλώσεις μνήμης στο Δίστομο. Πάλι σαν πρόεδρος της Βουλής, μαζί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που στην ομιλία του εξήρε την παρουσίας του επίσημου Γερμανικού κράτους.

  Τον Ιούνιο του 2016, στις εκδηλώσεις μνήμης, πάλι στο Δίστομο, υπήρχε πάλι επίσημη Γερμανική παρουσία, η Ζωή Κωσταντοπούλου δεν ήταν πρόεδρος της βουλής, πορεύτηκε μαζί με την ομάδα AK DISTOMΟ από την Γερμανία, μαζί με την Ραχήλ Μακρή και τον Γιάννη Σταθά και παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις.

  Εκείνη την ημέρα αποδοκίμασε τον Νίκο Βούτση κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων, δεν την ενόχλησε όμως, η παρουσία και οι πράξεις του Γερμανού πρέσβη.

  Να δεχτούμε λοιπόν την αλλαγή στο τρόπο σκέψης της.

  Όμως η προσυπογραφή ενός κειμένου σαν αυτό του στελέχους της Πλεύσης, δείχνει ότι οι κινήσεις και οι πράξεις της, είχαν τελικά κίνητρα αυτοπροβολής ή δε πικρία της οφείλεται στην απομόνωση που ένιωσε το Σάββατο στο Δίστομο μετά τα γεγονότα που προκάλεσε.

  Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  5 σχολια:

  Δημήτρης Κλ. είπε... 12 Ιουν 2017, 2:27:00 μ.μ.

  Διέλυσε κυριολεκτικά, ο πνευματικά νεότατος Μανώλης Γλέζος την κ. Κωνσταντοπούλου υπενθυμίζοντάς της τις υποκριτικές πράξεις της σε αντίστοιχες εκδηλώσεις όπου συμμετείχε ο Γερμανός πρέσβης.
  Γιατί όμως είναι τόσο σκληρός; Δεν τη λυπήθηκε; Η γυναίκα έχει προφανέστατο πρόβλημα, που καταλαβαίνει αμέσως κάποιος που δεν είναι ψυχίατρος!

  Ανώνυμος είπε... 12 Ιουν 2017, 5:33:00 μ.μ.

  Τους παραδέχομαι τους Γερμανούς και τους πρώην και τους νυν ,καταφέρνουν ΠΆΝΤΑ να διαλύουν την όποια αντίσταση εμφανίστηκε στον δρόμο τους είναι μάστορες να σπέρνουν την διχόνοια. Άξια εξουσίαζαν και θα εξουσιάζουν την ΕΥΡΏΠΗ.
  Με ένα μάτσο λουλούδια καθαρίζουν από της θηριωδίες και δολοφονίες με τους ραγιάδες Έλληνες , και Συνεχίζουν.

  Ούτε το τι πιστεύουν δεν μπορούν να προσδιορίσουν [οι δυο σύντροφοι] Όμως θα μας πει ο κ. Μανώλης Γλέζος ο πρώην Βρυξελλιότης για τα ΛΌΜΠΙ που είναι μέσα στην ευρωβουλή και επιβάλουν την πολιτική τους;; Και οι ευρωβουλευτές ως πειθήνια και αδύναμα ανθρωπάκια προσυπογράφουν ΑΠΟΦΑΣΗΣ της EOS και ASD > http://www.asd-stan.org/..https://www.gifas.asso.fr/fr/..https://www.adsgroup.org.uk/..https://www.tedae.org/es..Αν θα ψάξετε λίγο {ΌΧΙ ΠΟΛΎ} ..ίσως να καταλάβετε ότι ΌΛΑ είναι ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΜΕΝΑ από αυτούς για τα συμφέροντα αυτών..

  Οι πολιτικοί και η πολιτική είναι για το θεαθήναι και για τον μουζίκους τους λαούς Αυτές η σημαίες δεν κατεβαίνουν...

  Δεν ξέρει κάνεις τίποτα;;, ΔΕΝ μιλά ουδείς;;;.. Είναι τα αφεντικά τους...Γύρω από το ευρωκοινοβούλιο είναι τα κτήρια γεμάτα από τα γραφεία με τους πραγματικούς κυβερνήτες , είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιος ~ πότε θα δώσουν το ρόλο και σε ποιο κόμμα να παιζει την κυβέρνηση..

  Εκεί παίζουν τα παιγνίδια τους οι Οικονομικοί δολοφόνοι.. Και ΝΑΙ είναι ισχυροί 3-4 χώρες του πλανήτη αντιστέκονται ακόμα της οποίες της κυκλώνουν εδώ και δυο χρόνια μεθοδικά με τρόπους που δεν καταλαβαίνει ο απλώς ανθρώπινος νους... ΖΟΎΜΕ μέσα στον αόρατο πόλεμο τους που όταν τον δούμε θα είναι πολύ αργά διοτι θα μας έχουν μείνει μόνο λίγα λεπτά της ώρα ζωής, εύχομαι να μοιράσουν καλά τον κόσμο τα ΛΌΜΠΙ και να μην αφανιστούμε σαν τους δεινοσαύρους ..Όσοι πιστεύετε ακόμα ότι υπάρχει ιδεολογική αντίσταση ΕΊΣΤΕ ΒΑΘΙΆ ΝΥΧΤΩΜΈΝΟΙ..

  Uros

  Ανώνυμος είπε... 12 Ιουν 2017, 9:38:00 μ.μ.

  Αφήστε της ψευτοπαλληκαριές!

  Όταν Γερμανός (και Πρέσβης) καταθέτει ΣΤΕΦΑΝΙ για της Σφαγές που κάναν οι πρόγονοι του και ενδεχομένως συγγενείς του χρειάζεται και ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ απέναντί του ("Αρχαία" Ελληνική Στάση!!!)!!!

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ "ελληναράδων" στην Σφαγή Αυτή;;;;; Γιατί ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ "ελληναράδων-ΣΚΑΤΑ" για της ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;

  ΟΙ "ΦΑΚΕΛΟΙ" ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΗΕΙΚΑΝ ΤΟ ... 1981!!!! Όπως δεν διαγράψαμαι και το 1821!!!

  ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ και δεν θα μας πει κανείς ... Ποιός Είναι ο Εχθρός Του Ελληνικού Λαού/Της Χώρας ΤΩΝ Ελλήνων!!!

  Διότι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ/ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

  Αλλά τι να περιμένεις από μια Αποικιοκρατούμενη Χώρα με το ... Ανάλογο Πολιτικό και Πολιτειακό... "Προσωπικό"!!! Medre λένε οι ... Γάλλοι!!

  Ανώνυμος είπε... 12 Ιουν 2017, 11:41:00 μ.μ.


  Βρε κομπογιαννίτες Έλληνες ραγιάδες στο ΣΚΑΙ βάζετε τον Ελληνικό ΛΑΌ με τον Γερμανικό λαό;; και παρουσιάζατε ως παράδειγμα την ΧΟΎΝΤΑ ΌΤΙ τάχα τότε είμαστε όλοι ΧΟΥΝΤΙΚΟΊ;;; ΑΚΟΎΣΤΕ ΚΑΘΙΚΆΚΙΑ τον ΜΜΕ ο Ελλάνικος λαός ξεσηκώθηκε και ανέτρεξε την ΧΟΎΝΤΑ ..ΕΊΔΑΤΕ να κάνει το ίδιο ο Γερμανικός ΛΑΟΣ;;;; που είναι οι αποζημιώσεις;; που είναι το κατοχικό δάνειο;;;

  ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙ...ΣΉΜΕΡΑ Έχουν νέο σκάνδαλο το κουν κουν με 31 δις ευρώ για άπατες και φοροδιαφυγή και μας πουλάνε οι απόγονοι τον ΝΑΖΙ.. πνεύμα και ηθική;;; με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.. ΆΝΤΕ να πάνε να !#$*&^%^@$#^#$*^^*(^@@!#

  Όσοι πιστεύετε ακόμα ότι υπάρχει ιδεολογική αντίσταση ΕΊΣΤΕ ΒΑΘΙΆ ΝΥΧΤΩΜΈΝΟΙ..

  Uros

  Ανώνυμος είπε... 13 Ιουν 2017, 4:37:00 π.μ.

  Προκόπη, καλησπέρα!

  Έμαθα ότι σε συνέντευξή σου στη γερμανική Die Welt είπες το αμίμητο... «ο κ. Σόιμπλε είναι πρότυπο στην τήρηση των κανόνων [...]. Ο Βόλφγκαγκ Σόιμπλε είναι αυστηρός, αλλά δίκαιος»!

  Μάλιστα!

  Ελπίζω να μην το άκουσαν οι δεκάδες χιλιάδες αυτόχειρες συμπατριώτες μας, οι εκατοντάδες χιλιάδες, Έλληνες, οικονομικοί πρόσφυγες που ψάχνουν στα πέρατα του κόσμου μια φέτα ψωμί, οι δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας, τρόφιμοι των συσσιτίων και ένοικοι των χαρτόκουτων.

  Τις μέρες που επισκέπτεσαι το Δίστομο για να «θρηνήσεις» τα αθώα θύματα που άφησαν πίσω τους τα θηρία-πρόγονοι του Σόιμπλε, του στέλνεις την ευαρέσκειά σου και την... εκτίμησή σου προς το πρόσωπό του!!

  Βέβαια, αν προσπαθούσα να μπω στη θέση σου και να βρω μια δικαιολογία για το παραστράτημα, θα έλεγα ότι... «όλα γίνονται για τη σωτηρία της πατρίδας».

  Όλα, Προκόπη!

  Ακόμα και ο θεσμός του Προέδρου της χώρας, στα πόδια ενός απλού υπουργού μιας ξένης δύναμης, τον οποίο παρακαλείς να βρει μια... «φόρμουλα που θα μας επιτρέψει να μπορέσουμε πράγματι να απομειώσουμε το χρέος»!!

  Επίτρεψέ μου Προκόπη, να σου πω ότι εγώ δεν θα απευθυνόμουνα με αυτό το ύφος, ούτε στον προϊστάμενό μου, ακόμα κι αν παιζόταν το ψωμί της οικογένειάς μου!

  Σε άλλη αποστροφή της συνέντευξής σου, και στην προσπάθειά σου να φανείς και λίγο επικριτικός (όπως λέμε... ολίγον έγκυος) ως προς τη στάση της Γερμανίας, πέφτεις σε δεύτερη λακούβα.

  Ξεχνώντας αυτό που είπες... «να μπορέσουμε πράγματι να απομειώσουμε το χρέος», απευθυνόμενος στον υφιστάμενό σου (υπουργός είναι και όχι ισότιμός σου) και παρασυρμένος από το ικετευτικό ύφος, εκλιπαρείς, λέγοντας «...η Γερμανία θα πρέπει να τηρήσει τις δικές της υποσχέσεις και να εγκρίνει κάποια ελάφρυνση του χρέους»!

  Είδες πόσο γρήγορα κι εύκολα μπορείς να ξεπέσεις από το «να μπορέσουμε πράγματι να απομειώσουμε το χρέος» στο... ικετευτικό «κάποια ελάφρυνση του χρέους»;
  Δεν σου θυμίζει λίγο αυτό το... «ότι έχετε ευχαρίστηση»;

  Ξέρεις πολύ καλά, Προκόπη, ότι το χρέος –που οι ίδιοι οι εταίροι σου δημιούργησαν εις βάρος της χώρας μας- το έχουμε πληρώσει τρις και τετράκις, με το αίμα μας!

  Όμως εσύ και όλοι οι άλλοι, «κυβερνώντες» και «αντιπολιτευόμενοι», δεν είχατε ποτέ τα κότσια -ή δε σας βόλευε, καθ` ότι νυν και πρώην βο(υ)λευτές, όλοι σας- να τους διαολοστείλετε, να τους πετάξετε τα κωλόχαρτά τους στη μούρη, να απαιτήσετε από τους απατεώνες να μας επιστρέψουν τα κλεμμένα «δάνεια» της α΄ κατοχής και να αποζημιώσουν, οι φονιάδες, τις οικογένειες που ορφάνεψαν από τα εγκλήματά τους.

  Όσο για τις επανορθώσεις, θα είχαμε όλον τον καιρό να τις διεκδικήσουμε!

  Αυτά θα έπρεπε να ζητήσεις από τον... «δίκαιο κ. Σόιμπλε».

  Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

  Αλλιώς... ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.

  Καληνύχτα, Προκόπη!

  Item Reviewed: ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Μανώλη Γλέζου στην Ζωή Κωνσταντοπούλου... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm