GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία με δύο νεκρά κοριτσάκια – Τα άφησε η μητέρα τους μέσα στο αυτοκίνητο

Μία 19χρονη μητέρα άφησε τα μωρά της, ηλικίας ενός και δύο ετών, για σχεδόν 15 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο ενώ η ίδια διασκέδαζε σε φιλικό ...


Μία 19χρονη μητέρα άφησε τα μωρά της, ηλικίας ενός και δύο ετών, για σχεδόν 15 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο ενώ η ίδια διασκέδαζε σε φιλικό σπίτι.

Ο λόγος για την Αμάντα Χόκινς, η οποία, όταν έφτασε στο ιατρικό κέντρο του Κέρνβιλ στο Τέξας, οι δύο κόρες της ήταν σε σοβαρή κατάσταση. Όπως λέει η ίδια, τα κοριτσάκια βρίσκονταν στο παρακείμενο πάρκο όταν κατέρρευσαν, πρώτα το ένα και μετά το άλλο. Είχαν μυρίσει λουλούδια, είπε, και φοβόταν μήπως είχαν έρθει σε επαφή με κάποιο δηλητήριο.

Δυστυχώς τα δυο κοριτσάκια δεν τα κατάφεραν και άφησαν την τελευταία τους πνοή την Πέμπτη σε νοσοκομείο του Σαν Αντόνιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους New York Times, την Παρασκευή, οι αρχές του Κέρνβιλ διαπίστωσαν πως υπήρχε μια άλλη εκδοχή των γεγονότων, πολύ διαφορετική από την περιγραφή της μητέρας.

Η 19χρονη είχε αφήσει τα κοριτσάκια της μέσα στο αυτοκίνητό της για περισσότερες από 15 ώρες, ενώ η ίδια διασκέδαζε σε φιλικό σπίτι.

«Είναι η πιο τρομακτική τέτοια υπόθεση έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο που έχω δει στα 37 χρόνια της καριέρας μου» σχολίασε ο σερίφης της περιοχής.

Η Χόκινς συνελήφθη με την κατηγορία της εγκατάλειψης και της έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, ενώ το κατηγορητήριο να είναι πιθανό να μεγαλώσει.

Σύμφωνα με τον σερίφη, η 19χρονη άφησε τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητό της το βράδυ της Τρίτης, έξω από ένα φιλικό σπίτι, ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα. Δεν επέστρεψε παρά το μεσημέρι της Τετάρτης. Η θερμοκρασία είχε ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα, κάποιος μέσα στο σπίτι άκουσε τα κορίτσια να φωνάζουν και να κλαίνε και είπε στη μητέρα τους να τα βάλει μέσα στο σπίτι, αλλά εκείνη δεν το έκανε.

Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη το μεσημέρι που ξαναπήγε στα παιδιά της, η Hawkins προσπάθησε να τα κάνει μπάνιο και αρχικά δεν ήθελε να τα πάει στο νοσοκομείο «για να μην μπλέξει». Στη συνέχεια επινόησε την ιστορία με τη λίμνη.

Σύμφωνα με τους New York Times, 11 παιδιά έχουν φέτος χάσει τη ζωή τους από τη ζέστη κλεισμένα μέσα σε αυτοκίνητα, στις ΗΠΑ. Πέρσι καταγράφηκαν 39 τέτοιοι θάνατοι. «Αυτά τα παιδιά αφέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο από πρόθεση» δήλωσε ο σερίφης. «Αβοήθητα μικρά παιδιά… θα μπορούσαν όλα να είχαν αποφευχθεί…».

Πηγή: Dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση