GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ελβετικό φράγκο στο εδώλιο του Αρείου Πάγου

Στον Άρειο Πάγο … στέλνει το ελβετικό «κόλπο» δανειολήπτρια με ειδικές ανάγκες. Η 57χρονη γυναίκα που προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο ...


Στον Άρειο Πάγο … στέλνει το ελβετικό «κόλπο» δανειολήπτρια με ειδικές ανάγκες. Η 57χρονη γυναίκα που προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο είναι μία από τους 700.000 πολίτες που βρίσκονται «με τη θηλιά στον λαιμό» από τα χρέη, επειδή πριν από χρόνια έλαβαν δάνειο σε ελβετικό φράγκο.
Η 57χρονη δανειολήπτρια είναι διαζευγμένη, μητέρα μίας άνεργης κόρης 26 ετών και από το 2011 ολικά τυφλή. Το 2006, με σκοπό να αποκτήσει σπίτι 64 τ.μ. στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ζήτησε από την τράπεζα δάνειο ύψους 150.000 ευρώ.
Ως πιο συμφέρουσα λύση της προτάθηκε να συνάψει σύμβαση σε ελβετικό φράγκο, λόγω χαμηλότερου επιτοκίου και κατ’ επέκταση χαμηλότερης μηνιαίας δόσης. Συγχρόνως, σύνηψε και ασφαλιστική σύμβαση ζωής και μόνιμης ολικής ανικανότητας με τη θυγατρική της τράπεζας, όπως της προτάθηκε από την ίδια υπάλληλο της τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση