GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστασιάδης: Θα εργαστώ αόκνως για τη λύση του Κυπριακού

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την τελευταία συνάντηση με τον Γ.Γ.των Ηνωμένων Εθνών, στις 4 Ιουνίου, ενημέρωσε ο Πρόεδρο...


Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την τελευταία συνάντηση με τον Γ.Γ.των Ηνωμένων Εθνών, στις 4 Ιουνίου, ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Στις δηλώσεις του στην τριμερή σύνοδο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας τούς ευχαρίστησε για τη στήριξή τους «στη διαδικασία προκειμένου να εξευρεθεί επιτέλους το συντομότερο δυνατό μία λύση που θα επιτρέπει σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους να ζουν σε ένα καθεστώς ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης, να μπορούν να συνδημιουργούν, αλλά και με τη δημιουργία ενός κράτους που θα είναι λειτουργικό, σταθερό και βιώσιμο στη διάρκεια του χρόνου και ιδιαίτερα θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και τις βασικές αρχές τις ΕΕ, αφού θα συνεχίσει να είναι μέλος της ΕΕ».

Ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε ότι επαναβεβαίωσε από πλευράς του «την αποφασιστικότητά μου να εργαστώ αόκνως, όπως έπραξα μέχρι σήμερα, και από την άλλη πλευρά εξαρτάται πλέον αν και κατά πόσον θα υπάρξει πρόοδος που θα μας οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα, της επανένωσης της πατρίδας μου, την επανένωση της πατρίδας όλων των Κυπρίων, της απαλλαγής από την κατοχή και της προοπτικής για ένα ασφαλές μέλλον».

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση