GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακή με έντονα καιρικά φαινόμενα: Καταιγίδες, χαλάζι και μποφόρ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυε...


Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (εκτός Θράκης), την Εύβοια και τις Σποράδες και πιθανόν πρόσκαιρα το Ιόνιο, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές.
Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε πτώση στα ηπειρωτικά.
Πιο αναλυτικά:
Αττική
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία και Θράκη
Στην Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές καταιγίδες τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και από το βράδυ στα ανατολικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη Θράκη έως 27 βαθμούς.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως στις ηπειρώτικες περιοχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 28 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικός βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και από το βράδυ στα ανατολικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στις Κυκλάδες τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση