GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ έκλεψαν την παράσταση στον γάμο του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών - ΦΩΤΟ

Έκλεψαν την παράσταση η Μελάνια και η Ιβάνκα Τραμπ στο γάμο του υπουργού Οικονομικών Στιβ Μνούτσιν και της ηθοποιού Λουίζ Λίντον, που έγ...


Έκλεψαν την παράσταση η Μελάνια και η Ιβάνκα Τραμπ στο γάμο του υπουργού Οικονομικών Στιβ Μνούτσιν και της ηθοποιού Λουίζ Λίντον, που έγινε στο ιστορικό αμφιθέατρο Άντριου Μέλον στην Ουάσινγκτον.

Στην τελετή του γάμου εκτός από τον Πρόεδρο Τραμπ και την οικογένειά του, παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μάικ Πενς.

Η 36χρονη νύφη, σκωτσέζικης καταγωγής, φορούσε ένα παραδοσιακό λευκό νυφικό του οίκου Ines Di Santo, ενώ οι παράνυφοι φορούσαν φορέματα σε ροδακινί χρώμα με τιράντες αναμιγνύοντας το κλασικό με το μοντέρνο στιλ.

Αυτή όμως που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία έλαμπε στην ροζ τουαλέτα που σχεδίασε ειδικά για την περίσταση ο σχεδιαστής μόδας Gilles Mendel, την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες Μανόλο Μπλάνικ.

Εντυπωσιακή ήταν και η Ιβάνκα Τραμπ, που επίσης επέλεξε να ντυθεί στα ροζ, συνδυάζοντας, μάλιστα το σχέδιο και το χρώμα της τουαλέτα της με τα ρούχα των παρανύμφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση