GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια διάσημη ηθοποιός θα σπουδάσει στο Χάρβαρντ - ΦΩΤΟ

Στα βιβλία και τα φοιτητικά έδρανα επιστρέφει η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ. Η Κέιτι Χολμς, ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού, έχει εγ...


Στα βιβλία και τα φοιτητικά έδρανα επιστρέφει η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Η Κέιτι Χολμς, ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού, έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα Business of Entertainment, Media και Sports του Χάρβαρντ, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Η 38χρονη Κέιτι παρακολουθεί τα μαθήματα εκπροσωπώντας την εταιρεία της, Noelle Productions Inc., που φέρει το μεσαίο όνομά της.

Τα μαθήματα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, υπόσχονται να διδάξουν στους μαθητές πώς να ξεκινήσουν και να διαχειριστούν δημιουργικά προϊόντα και χαρτοφυλάκια, να διαχειριστούν δεξιότητες και να αναπτύξουν νέες σημαντικές στρατηγικές.

Τα μαθήματα τελούν υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Ανίτα Έλμπερς.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό που είμαι στο @HarvardHBS με τόσους λαμπρούς ανθρώπους. @Anitaelberse #HarvardBusinessSchool», δήλωσε η Χολμς ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο από την αίθουσα διαλέξεων.

Τα μαθήματα παρακολουθούν επίσης ο μπασκετμπολίστας Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, ο παίκτης του ράγκμπι Τζέιμι Χίσλαπ και ο ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ, που είναι παντρεμένος με την ποπ σταρ Σακίρα.

Μεταξύ των διάσημων μαθητών του Harvard Business School συμπεριλαμβάνονται οι: ΛΛ Κουλ Τζέι, Κρις Πολ , Τσάνινγκ Τέιτουμ , Τάιρα Μπανκς και Σουίτζ Μπέατς.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση