GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα Πατούλη στους δημάρχους: Δείξτε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία

Να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία καλεί όλους τους δημάρχους, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ταυτόχρονα επανέλαβ...


Να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία καλεί όλους τους δημάρχους, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ταυτόχρονα επανέλαβε ότι «στηρίζουμε τους συμβασιούχους της καθαριότητας και επιμένουμε στην πάγια θέση μας για μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους».
«Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ κατέθεσα στον κ. Σκουρλέτη τις νομικές παρατηρήσεις μας επί της νομοθετικής ρύθμισης που μας έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών για το ζήτημα των συμβασιούχων καθαριότητας στους Δήμους» τόνισε ο κ. Πατούλης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι η ρύθμιση που προωθεί κινείται εντός συνταγματικού πλαισίου ενώ έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΕΔΕ να υπάρξει πρόβλεψη μοριοδότησης για τους συμβασιούχους, εντός των επιτρεπόμενων συνταγματικών ορίων. Όσον αφορά στο θέμα που έθεσε η ΚΕΔΕ σχετικά με το όριο ηλικίας των 45 ετών, διαβεβαίωσε ότι θα προβλεφθεί στη διαδικασία επίλυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση