GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το όνομα που προτείνει η Ελλάδα για τα Σκόπια

Στην ΠΓΔΜ ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς, στα τέλη Αυγούστου Το όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη» προτείνει η Ελλάδα καθώς έχουν ξεκινήσε...



Στην ΠΓΔΜ ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς, στα τέλη Αυγούστου

Το όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη» προτείνει η Ελλάδα καθώς έχουν ξεκινήσει οι προτάσεις για την επίλυση του ζητήματος με την ονομασία των Σκοπίων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, προγραμματίζει επίσκεψη στην ΠΓΔΜ στα τέλη Αυγούστου.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Real, η Αθήνα έχει ήδη ετοιμάσει την πρότασή της εκτιμώντας ότι ο γεωγραφικός προσδιορισμός «Βαρδάρη» αποκλείει τα αλυτρωτικά αιτήματα της γειτονικής χώρας.
Ως εναλλακτική πρόταση επανήλθε και το όνομα «Δημοκρατία των Σκοπίων», που όμως η ΠΓΔΜ είχε αποκλείσει στο παρελθόν.
Αρμόδιες κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι το θέμα του ονόματος των Σκοπίων θα συζητηθεί μετά τις γερμανικές εκλογές καθώς όπως τονίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί μόνο από τις ΗΠΑ, καθώς το Βερολίνο παίζει σημαντικό ρόλο στην περιοχή.
Καθοριστική για τις εξελίξεις στην περιοχή θα είναι και η επίσκεψη του γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στα Σκόπια  μέσα στο καλοκαίρι.

1 σχόλιο

  1. Τα "Παραμύθια" Τελείωσαν όπως και η "Ελλάντα" Τους!

    Το "Ελληνικό" Πολιτικό Πολιτειακό Σύστημα είταν ούτως ή άλλος ένα κακόγουστο Παραμύθι με Αποικιοκρατικό Σεναριογράφο και Ηθοποιούς Διάλεκτούς Λακέδες επάνω στην Θεατρική Σανίδα!
    Το Σενάριο "Πρώτη Φορά Αριστερά" των Αποικιοκρατών (ΑγγλοΑμερικανών) με το κερασάκι στην ΣκατόΤουρτα Τους είτανε ο Ψυχάκιας ο Τωρινός!

    Το Βιβλίο Του Σεναριογράφου έχει παραμουχλιάσηει! Παρόλα Ταύτα οι "Ανθρωποι" Του Πνεύματος(;;!!) και Των ... Γραμμάτων (;;!!) Αναπνέουν μέσα και Μαυτήν Την Μούχλα! Σαυτήν Την Χώρα οι Πρωκτολόγοι γίνανε Συνταγματολόγοι και οι Συνταγματολόγοι ο πρωκτός της Μαϊμούς ... Της Γύφτισας Μαϊμούς!!!!! Του Νίκου Γκ. γίνεται: Ελλάδα Ελλάδα (διαγράφεται το Μάνα Του Καημού) Μάνα Του Πρωκτού {Τουλάχιστον μέχρι το 2086!!!}!!!



    Υ.Γ.... και όποιος διαφωνεί με τα άνω Είναι μέρος/τμήμα Αυτού Του Ανθελληνικού Βόθρου που ... Αναθυμιάζει Βοθρόμουχλα και οι Βογιάροι με κάλυμμα ΤΩΝ Εσταυρωμένο Λιβανίζουν τον Αυτό Βόθρο ως και ένεκα Τμήμα και Μέρους Αυτού!!!




    [Να την Ονομάζουν (εκτός τον Ορο Λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) όπως θέλουν οι ... Αμερικανοί το Συνοθήλευματους! Ας την ονομάσουν ... Δημοκρατία της Βαζελίας ή Σκορδοπουτσόγλίας! Με Τους Ελληνικούς Πληθυσμούς ΕΚΕΙ τι γίνεται;; Και επ' ευκαιρία το θέμα της Β. Ηπείρου πότε θα το λύσουμε;;
    Ξέρω Νικολάκη Σας βάζουμε Δύσκολα! Ακόμη ΔΕΝ Αναφέραμε και την Κατεχώμενη Κύπρο!!! Εμείς Τα Έχουμε Λύση προ πολλού Αυτά! Ακου:

    Πρώτο Βήμα: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ!

    Τώρα Εσύ: Ποιό Είναι το Δεύτερο Βήμα;;;; Στέπ μπέι Στέπ (ΑγγλοΑμερικάνικα) μάθε Νίκο να ... περπατάς και να μην παραπατάς!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση