GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα ΦΩΤΟ της Δούκισσας Νομικού από τον παραμυθένιο γάμο της

Η Δούκισσα Νομικού το περασμένο Σάββατο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, σε μία παρ...


Η Δούκισσα Νομικού το περασμένο Σάββατο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, σε μία παραμυθένια τελετή στο νησί της Μυκόνου, με πλήθος διάσημων καλεσμένων.
Το μοντέλο και παρουσιάστρια, ανέβασε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία νέα φωτογραφία από τον γάμο της, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τις όμορφες ευχές, αλλά και τη δημιουργό του πριγκιπικού νυφικού της.
«Πόσες ευχές! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ! Μας έχετε συγκινήσει! Σήλια, σε ευχαριστώ κι εσένα μέσα από την καρδιά μου που έκανες την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας ακόμη πιο ξεχωριστή και υπέροχη. Το παραμυθένιο νυφικό που δημιούργησες για εμένα ήταν όπως ακριβώς το είχα ονειρευτεί! Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα!», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της Δούκισσας.
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση