GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκηνές αλλοφροσύνης στο Λονδίνο -Γονείς πετούσαν τα παιδιά τους από το φλεγόμενο κτίριο

Σε πανικό βρέθηκαν γονείς που είχαν εγκλωβιστεί στον φλεγόμενο πύργο του Λονδίνου. Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύει ο Guardian, γονεί...


Σε πανικό βρέθηκαν γονείς που είχαν εγκλωβιστεί στον φλεγόμενο πύργο του Λονδίνου. Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύει ο Guardian, γονείς πετούσαν τα παιδιά τους από το κτίριο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Μία αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει στον Guardian: «Θα πρέπει να ήταν στον πέμπτο όροφο. Μία μητέρα ούρλιαζε, το μωρό μου, το μωρό μου, πρέπει να βγω έξω για να σώσω το μωρό μου. Αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, απολύτως τίποτα, μόνο βλέπαμε».

Μία άλλη αυτόπτης μάρτυρας, η κ. Samira Lamrani, που μίλησε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, είπε ότι «άνθρωποι άρχισαν να εμφανίζονται ουρλιάζοντας στα παράθυρα. Μία γυναίκα, από τον ένατο ή δέκατο όροφο, μας έκανε νοήματα ότι θα ρίξει κάτω το παιδί της και αν μπορεί κάποιος να το πιάσει. Όντως, ένας κύριος έτρεξε μπροστά και κατάφερε να το αρπάξει».

Και πρόσθεσε: «Έβλεπα ανθρώπους να κρέμονται από όλες τις γωνίες του κτιρίου και να φωνάζουν για βοήθεια. Κοιτούσα όλο και πιο πάνω, όροφο όροφο, και έβλεπα αμέτρητους ανθρώπους. Πολλά παιδιά, άκουγες τις φωνές του, αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Τα άκουγα να ουρλιάζουν για τη ζωή τους».

Μία ένοικος, η οποία πρόλαβε να κατέβει, είπε στον Guardian πως είδε μία μητέρα να πετάει κάτω τον γιο της, που ήταν περίπου πέντε ετών, από τον πέμπτο ή έκτο όροφο για να γλιτώσει από τη μανία της πυρκαγιάς. «Πιστεύω ότι είναι ζωντανός, αν και πρέπει να έχει σπασμένα κόκαλα και μώλωπες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση