GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσε ο Ερντογάν για την κατάσταση της υγείας του

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, αφού αισθάνθηκε μια αδιαθεσία στη διάρ...


Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, αφού αισθάνθηκε μια αδιαθεσία στη διάρκεια της προσευχής της γιορτής του Φιτρ σε τέμενος της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, ο Ερντογάν δέχθηκε τις φροντίδες γιατρών αφού παρουσίασε «μια σύντομη αδιαθεσία» στη διάρκεια της μεγάλης προσευχής στο τέμενος Μιμάρ Σινάν.

Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, έχασε για λίγο τις αισθήσεις του μέσα στο τζαμί, όμως οι πληροφορίες αυτές δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθούν.

Ο Ερντογάν δήλωσε πως παρουσίασε ένα πρόβλημα αρτηριακής πίεσης.

«Δόξα τον θεό, συνήλθα γρήγορα. Τώρα αισθάνομαι καλά και θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας», δήλωσε σύμφωνα με το κυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Ο Τούρκος πρόεδρος διευκρίνισε πως το απόγευμα θα παραστεί σε τελετή που οργανώνει το κυβερνών κόμμα του για το τέλος του μήνα νηστείας του Ραμαζανιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση