GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό βίντεο για τους κινδύνους της ταχύτητας που ανάρτησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε στο τραγικό τροχαίο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας την γυναίκα και το παιδί του, ανέβασε στον προσωπι...


Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε στο τραγικό τροχαίο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας την γυναίκα και το παιδί του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα βίντεο το οποίο ενημερώνει για τους κινδύνους της υπερβολικής ταχύτητας.

Το βίντεο είναι στα πλαίσια της ενημερωτικής καμπάνιας για τους κινδύνους της υπερβολικής ταχύτητας από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η καμπάνια «Πριν από λίγο καιρό…» αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και υλοποιείται σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των δράσεων του Ι.Ο.ΑΣ. για την 4η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας του ΟΗΕ που επικεντρώνεται στο θέμα της ταχύτητας.

Σκοπός της καμπάνιας είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό και ειδικά τους νεαρούς θεατές σχετικά με τους κινδύνους και τις οδυνηρές συνέπειες της υπερβολικής ταχύτητας, που αποτελεί μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτου και πρόκλησης σοβαρού τραυματισμού και αναπηρίας παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας, η καμπάνια αποτελείται από τηλεοπτικό σποτ, ραδιοφωνικό μήνυμα και εικαστικό - αφίσα, και προβάλλεται στην Ελλάδα και διεθνώς.

Υποστηρίζεται επίσης από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) και τον ΟΗΕ, του οποίου το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» αποτελεί Συμβουλευτικό Όργανο.

Η καμπάνια προβάλλεται και στην Κύπρο μέσω του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου (CAA).

Το «Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων “Πάνος Μυλωνάς”» συστάθηκε στις 12 Μαΐου 2005. Αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό με ιδρυτικά μέλη του Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Επιχειρηματικούς φορείς, Ελεγκτική Εταιρεία και φυσικά πρόσωπα.

Κύριος σκοπός του Ινστιτούτου είναι η υποστήριξη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, τη μελέτη, έρευνα, ενημέρωση και εκπαίδευση στοχεύοντας κατ’ εξοχήν στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των αρμόδιων φορέων σε θέματα ενημέρωσης και προάσπισης της οδικής ασφάλειας, αλλά και η παραπέρα ενίσχυση, ενδυνάμωση και στήριξη της πολιτείας στην ανάληψη και τήρηση ουσιαστικών μέτρων και πολιτικών στη χώρα μας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, οδικής ασφάλειας και μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων, αποτελούν βασικούς στόχους του Ινστιτούτου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση