GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοσκοβισί: Συχνά αποφασίζουμε εμείς στη θέση των Ελλήνων για την τύχη τους

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί μιλώντας σε εκδήλωση στο Βερολίνο υποστήριξε την αναγκαιότητα μεγαλύτερης στήριξης της Ελλάδας, εν...


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί μιλώντας σε εκδήλωση στο Βερολίνο υποστήριξε την αναγκαιότητα μεγαλύτερης στήριξης της Ελλάδας, ενώ παράλληλα έθεσε θέμα νομιμοποίησης των μέτρων που έχουν ήδη αποφασιστεί.
«Πόση Γερμανία αντέχει η Ευρώπη;» ήταν ο τίτλος και το έναυσμα προβληματισμού για μία εκδήλωση του Ιδρύματος Körber στο Βερολίνο, στην οποία συμμετείχε μεταξύ άλλων ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί. Στην ίδια εκδήλωση είχε προσκληθεί και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος όμως τελικά απουσίασε λόγω ασθενείας.

1 σχόλιο

  1. Τα "Παραμύθια" Τελείωσαν όπως και η "Ελλάντα" Τους!

    Το "Ελληνικό" Πολιτικό Πολιτειακό Σύστημα είταν ούτως ή άλλος ένα κακόγουστο Παραμύθι με Αποικιοκρατικό Σεναριογράφο και Ηθοποιούς Διάλεκτούς Λακέδες επάνω στην Θεατρική Σανίδα!
    Το Σενάριο "Πρώτη Φορά Αριστερά" των Αποικιοκρατών (ΑγγλοΑμερικανών) με το κερασάκι στην ΣκατόΤουρτα Τους είτανε ο Ψυχάκιας ο Τωρινός!

    Το Βιβλίο Του Σεναριογράφου έχει παραμουχλιάσηει! Παρόλα Ταύτα οι "Ανθρωποι" Του Πνεύματος(;;!!) και Των ... Γραμμάτων (;;!!) Αναπνέουν μέσα και Μαυτήν Την Μούχλα! Σαυτήν Την Χώρα οι Πρωκτολόγοι γίνανε Συνταγματολόγοι και οι Συνταγματολόγοι ο πρωκτός της Μαϊμούς ... Της Γύφτισας Μαϊμούς!!!!! Του Νίκου Γκ. γίνεται: Ελλάδα Ελλάδα (διαγράφεται το Μάνα Του Καημού) Μάνα Του Πρωκτού {Τουλάχιστον μέχρι το 2086!!!}!!!



    Υ.Γ.... και όποιος διαφωνεί με τα άνω Είναι μέρος/τμήμα Αυτού Του Ανθελληνικού Βόθρου που ... Αναθυμιάζει Βοθρόμουχλα και οι Βογιάροι με κάλυμμα ΤΩΝ Εσταυρωμένο Λιβανίζουν τον Αυτό Βόθρο ως και ένεκα Τμήμα και Μέρους Αυτού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση