GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιποθύμησαν στρατιώτες στην παρέλαση για τα γενέθλια της Ελισάβετ

Τουλάχιστον πέντε στρατιώτες της βασιλικής φρουράς λιποθύμησαν κατά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβ...


Τουλάχιστον πέντε στρατιώτες της βασιλικής φρουράς λιποθύμησαν κατά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ.
Παρά την τραγωδία στον πύργο Grenfell οι εορτασμοί για τα γενέθλια της Ελισάβετ έγιναν κανονικά, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.
Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες στην Βρετανία καταγράφονται πρωτοφανείς θερμοκρασίες για την εποχή. Ο υδράργυρος φτάνει ακόμη και τους 30 βαθμούς ενώ πολύ υψηλά είναι τα επίπεδα της υγρασίας.
Η στολή των στρατιωτών της βρετανικής φρουράς είναι πολύ βαριά με αποτέλεσμα ορισμένοι άντρες να μην αντέξουν σε συνδυασμό με την αποπνικτική ατμόσφαιρα και την ορθοστασία και να λιποθυμήσουν.
Επισήμως, ο εκπρόσωπος του Παλατιού δεν επιβεβαίωσε τον αριθμό, ωστόσο, δήλωσε ότι ένας αριθμός στρατιωτών όντως έχασε τις αισθήσεις τους, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.
ΠΗΓΗ: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση