GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουμ: Είμαστε προς το τέλος του προγράμματος - Πρέπει να υποστηρίξουμε την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα στήριξης της Ελλάδας, προκειμένου η έξοδος της από το πρόγραμμα να είναι επιτυχής, έστειλε από το Λουξεμβούργο πριν την έναρξη το...


Μήνυμα στήριξης της Ελλάδας, προκειμένου η έξοδος της από το πρόγραμμα να είναι επιτυχής, έστειλε από το Λουξεμβούργο πριν την έναρξη του Eurogroup ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ξεκαθαρίζοντας πως σήμερα δεν θα συζητηθεί το θέμα του χρέους σε αριθμούς.

«Ως πολιτικοί δεν συζητούμε τα μοντέλα που υιοθετούνται στους Θεσμούς, άρα θα συζητηθούν άλλα μοντέλα, συγκεκριμένες προβλέψεις για το που είναι η Ελλάδα σε επίπεδο ανάπτυξης, ειδικά για την Ελλάδα θα δούμε τι ξέρουμε τώρα», είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ.

«Δεν θα μιλήσουμε σήμερα με αριθμούς για το χρέος, αυτοί θα έρθουν στο τέλος του προγράμματος», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Eurogroup.

Όσο για το ποιο είναι το μήνυμα του προς τους Έλληνες, ο κ. Ντάισελμπλουμ απάντησε: «Πιστεύω ότι σήμερα θα έχουμε θετικά βήματα προς τα εμπρός, άλλωστε το ελπίζω δεδομένης της προσπάθειας που έχει κάνει η Ελλάδα. Βρισκόμαστε στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος, στο τελευταίο έτος του προγράμματος και πρέπει να προετοιμαστεί η Ελλάδα για την επόμενη φάση. Αυτή τη συζήτηση θα έχουμε από δω και πέρα. Είμαστε προς το τέλος του προγράμματος και πρέπει να υποστηρίξουμε την Ελλάδα, ώστε η έξοδος της από το πρόγραμμα να είναι επιτυχής».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση