GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Βάλε ήχο για να δεις αυτό το βίντεο...

2 σχόλια

  1. Σουλτάνε μην τρομάζεις με το Κατάρ, οι πράκτορες σου αγρυπνούν!
    Δεν είναι μόνο του το Κατάρ στην ιστορία με τους τζιχαντιστές! Ο Σουλτάνος Ερντογάν είναι ουσιαστικά ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης, αυτός έσπρωξε το Κατάρ να τους χρηματοδοτεί και να τους διαθέτει χώρους εκπαίδευσης, γιατί το όνειρο του Ερντογάν είναι η Μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης, και μέσω των Μουσουλμάνων ο δικός του Παντουρκισμός, όλοι γνωρίζουν στα σχέδια του είναι η επανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Όμως χρειαζόταν βοήθεια και αυτήν την βοήθεια την βρήκε στα πετροδολάρια του Κατάρ. Πως? Με την δημιουργία τοπικών συρράξεων- πολέμων,και την έντεχνη υπόδειξη στους πληθυσμούς, ότι στην Ευρώπη είναι το μέλλον, και αυτό αποδεικνύετε από το γεγονός ότι ο ( φιλάνθρωπος Ερντογάν άνοιξε τα σύνορα του με τις εμπλεκόμενες χώρες για να περνούν στην Τουρκία, και άλλους τους στέλνει στην Ευρώπη και άλλους τους κρατά ομήρους για να διευκολύνει τα παιχνίδια του με αυτήν, και σε αυτό έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Γιούγκερ, ναι, εκείνου που το Spiegel έγραψε ότι είναι ο άνθρωπος της Τουρκίας στην Ευρώπη) εγώ θα έλεγα ότι είναι ο πράκτορας της….αυτός που σιγά σιγά, ( γιαβάς γιαβάς ) θα επιτρέψει την ελεύθερη είσοδο των Τούρκων στην Ευρώπη, αλλά και σε όλους που η Τουρκία επιλεκτικά, αυτό γίνετε αυτή την στιγμή, τους δίνει Τούρκικη υπηκοότητα, αφού πρώτα έχουν ορκιστεί στο κοράνι να την υπηρετούν πιστά, και που θα είναι χειρότεροι και από τους Τούρκους.
    Έφτανε αυτό? ΟΧΙ! Έτσι δημιουργήθηκαν εκατοντάδες ΜΚΥΟ που χρηματοδοτούνται με πετροδολάρια και παίζουν τεράστιο ρόλο στην μεταφορά των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και στην περίθαλψη τους για να παραμείνουν σε αυτήν, ποιον εξυπηρετούν? Τον Ερντογάν και τα σχέδια του, πόσες φορές δεν γράφτηκε στον τύπο, δεν ειπώθηκε στην τηλεόραση για τον ύποπτο ρόλο τους? Την επόμενη όμως τίποτα, ένα αόρατο χέρι έριχνε κουρτίνα στο γεγονός….Στην πατρίδα μας ο Ερντογάν έχει αναθέσει αυτόν τον ρόλο στα γιουσουφάκια του στον Τσίπρα και στον Καμμένο, και έχουν πάρει άριστα, εκεί δεν τους φαινόταν κακή η Αριστεία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Εθνική ενότητα» προς... τον αφανισμό!

    Κάθε μέρα που περνά, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο σκοτεινά και αβέβαια για το «αριστερό» παιδαρέλι, που πίστεψε ότι με το να γίνει το υποπόδιο των «δανειστών», θα διασφαλίσει και τη μακροχρόνια παραμονή του στην καρέκλα!

    Δεν κατάλαβε ότι για τη διεθνή συμμορία, που σαρώνει χρόνια τώρα τη χώρα μας, δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα απλό αναλώσιμο εργαλείο της κρεατομηχανής τους!

    Δεν πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό του ότι τα αφεντικά που διάλεξε να υπηρετήσει, δεν έχουν φραγμούς στις απαιτήσεις τους!

    Πίστεψε ότι δίνοντας «γην και ύδωρ» θα κατευνάσει τα αρπαχτικά και θα τον ευλογήσουν!

    Ανιστόρητο, καθώς είναι το παιδαρέλι, δεν άφησε περιθώρια να περάσει, ούτε κατ` ελάχιστο, από το μυαλό του η σκέψη ότι... όσο πιο ενδοτικός γίνεσαι με τους επικυρίαρχους και τους δυνάστες, τόσο περισσότερο τους ανοίγεις την όρεξη!

    Ήρθε λοιπόν η ώρα να δει κατάμουτρα την πραγματικότητα και να... προσαρμοστεί αναλόγως!

    Όταν είχε τη δυνατότητα να διαλέξει το σωστό στρατόπεδο, με ένα 62 % του λαού στο πλευρό του, προτίμησε να προδώσει αυτή τη συντριπτική δύναμη και να προσκυνήσει αυτούς που θεώρησε σπόνσορες και προστάτες του, για να διασφαλίσει την καρέκλα!

    Μόνο που δε φαντάστηκε ότι αυτοί θα αποδεικνύονταν πραγματικοί... «προστάτες» του! Νταβατζήδες!

    Τώρα, θέλει δε θέλει, ήρθε η ώρα να πληρώσει τα επίχειρα των πράξεών του!

    Τον έχουν βάλει στη γωνία και τον σφυροκοπούν ανελέητα με εκβιασμούς, μέχρι να πετύχουν τον επόμενο στόχο των σχεδίων τους!

    Για την επιτυχία του στόχου τους, δεν τους αρκεί, πλέον, κανένα «αριστερό» και φαντασιόπληκτο παιδαρέλι!

    Ό,τι είχε να προσφέρει το πρόσφερε, και τη βρώμικη δουλειά –που ήταν αδύνατο να την ολοκληρώσει άλλος- την τελείωσε!

    Τώρα, μάλλον ήρθε η ώρα, μπροστά στην τελική εγκληματική προοπτική, να συμμετάσχει το σύνολο του προσκυνημένου «πολιτικού» κόσμου της χώρας!

    Γι` αυτό και εδώ και μήνες, όλα τα όργανα της εξωνημένης «δημοσιογραφικής» ορχήστρας βαράνε στον ίδιο μονότονο σκοπό: «Εθνική συνεννόηση»!

    Προετοιμάζουν, άραγε,το δρόμο για μια κυβέρνηση που θα στηρίζεται σε όλα τα κόμματα του... «συνταγματικού και ευρωπαϊκού τόξου»;

    Αν ναι, τότε το έγκλημα, που ετοιμάζουν οι «προστάτες δανειστές», ξεπερνά τα όρια αντοχής της πλάτης ενός και μόνο κόμματος!

    Γιατί θα πρόκειται για το σχέδιο της... «τελικής λύσης»!

    Το σχέδιο της πλήρους διάλυσης της χώρας μας, σαν κρατικής υπόστασης, και τον εξανδραποδισμό των κατοίκων της!

    Αν σ` αυτό το σχεδιασμό θα συμμετάσχει και η... «σύμμαχος στο ΝΑΤΟ» Τουρκία, θα το δείξει η ιστορία!

    Η υλοποίηση αυτού του σχεδίου πρέπει να καλύπτεται και να στηρίζεται από όλη τη γκάμα του κομματικού χρωματολογίου!

    (Θα αφήσουν –σίγουρα- απ` έξω τον Περισσό!

    Έτσι για να έχουμε και την επίφαση της... αντιπολίτευσης και της δημοκρατικής λειτουργίας του πολιτεύματος)!

    Το τερατούργημα που, ίσως, ετοιμάζουν θα το ονομάσουν... πολυκομματική κυβέρνηση εθνικής ενότητας, για... τη σωτηρία της χώρας!

    Έτσι που κανένας –μόνος του- να μη σηκώσει το τεράστιο βάρος του επερχόμενου αφανισμού της!

    Όποιος θα δηλώνει ή θα εκφράζει αντίθεση στα σχέδιά τους, θα χαρακτηρίζεται εχθρός της –νέας- «εθνικοφροσύνης», εχθρός της «εθνικής ενότητας» και επικίνδυνος για τον τόπο!

    Θα συνασπιστούν για να αντιμετωπίσουν από κοινού τις αντιδράσεις του κοινού τους εχθρού: του λαού!

    Ενός καθημαγμένου λαού που, τις ενδεχόμενες, αντιδράσεις του τις τρέμουν!

    Όλα δείχνουν ότι ετοιμάζουν... καθεστώς!

    Καθεστώς που θα το στηρίζουν όλοι μαζί και θα το βαφτίσουν «εθνική ενότητα»!

    Μια «εθνική ενότητα» που η επιβολή και η αστυνομοκρατία θα είναι το χαρακτηριστικό της γνώρισμα!

    Μακάρι να πέφτω έξω!..Κώστας Γιαννιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση