GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης κατά Μητσοτάκη: Με εντολή του η ΔΑΚΕ υποστήριξε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η κυβέρνηση εκτιμά ότι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα υπάρξει αποκλιμάκωση με την απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ...


Η κυβέρνηση εκτιμά ότι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα υπάρξει αποκλιμάκωση με την απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Ταυτόχρονα, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι η κυβέρνηση με κάθε πρόσφορο μέσο θα προστατέψει την Δημόσια Υγεία. Επίσης, όπως έπραξε και σε ανάρτησή του στο Twitter, κατηγόρησε την ΝΔ ότι με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη η ΔΑΚΕ υποστήριξε στη συνεδρίαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με σκοπό τη προώθηση επιχειρηματικών συμφερόντων στη καθαριότητα υπογραμμίζοντας πως «η ΝΔ έχει τεράστια ευθύνη για τη στάση της αυτή».

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Εσωτερικών σε δήλωσή του στον Alpha υποστήριξε σε πάρα πολλούς δήμους γίνεται αποκομιδή των σκουπιδιών ενώ στην Αθήνα μετά την αναστολή της απεργίας της ΠΟΠ- ΟΤΑ το πρόβλημα δεν είναι τόσο έντονο.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Σκουρλέτη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση