GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μου αρέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Γιάννης Σιάτρας .  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ... Μου αρέσει η Ζωή Κων...

Γιάννης Σιάτρας

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ...

Μου αρέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου επειδή έχει και θάρρος, αλλά και θράσος. Καμιά φορά τα χαλάει λίγο με τον τρόπο της, αλλά στην πολιτική, μεγαλύτερη σημασία έχει να τολμάς και λιγότερη το να είσαι ευγενής.
Μου αρέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου επειδή τελικά είναι η μόνη ελληνίδα πολιτικός που διεκδικεί σταθερά τα δίκαια της χώρας μας. Ακόμη και όταν αυτό το κάνει με “άγαρμπο” τρόπο, εξακολουθεί να διεκδικει κάτι που όλοι οι άλλοι -ευγενείς- πολιτικοί, οι "νενέκοι", κομπλάρουν να διεκδικήσουν μπροστά στον γερμανό, τον οποιονδήποτε γερμανό.

Η Γερμανία οφείλει και πολεμικές αποζημειώσεις και επιστροφή του κατοχικού δανείου και τα ποσά που επιδικάστηκαν στους απογόνους των θυμάτων της κτηνωδίας της στο Δίστομο. Και κάποιος πρέπει να το υπενθυμίζει διαρκώς στους γερμανούς.

Μου αρέσει και ο Μανώλης Γλέζος. Για όσα έχει κάνει και για την αγωνιστικότητά του. Όμως, δε μου άρεσε η προχθεσινή του πράξη. Δεν ήταν πράξη ευγένειας προς τον γερμανό πρέσβη, αλλά φτύσιμο στη δική του ιδεολογία και τους δικούς του αγώνες.

Ναι, συμφωνώ ότι το παιδί του εγκληματία δεν ευθύνεται για τα εγκλήματα του γονιού του. Όμως, καθώς το παιδί είναι ο διαχειριστής της περιουσίας που κληρονόμησε από τον γονιό του, δεσμεύεται από τις οικονομικές και τις ηθικές υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν από πράξεις του γονιού του.

Με στεφάνια και κορδέλες, η Γερμανία δε ζητάει συγχώρεση για τις κτηνωδίες της. Μας προσβάλλει. Και μέχρις ότου επανορθώσουν έμπρακτα, εκπρόσωποι του κράτους της δεν πρέπει να προσκαλούνται σε παρόμοιες εκδηλώσεις μνήμης.

1 σχόλιο

  1. Εεεεεεε ψίτ ψίτ γιατρέ εκ Ιρλανδίας!

    Την κριτική και τσουβαλάκια σχόλια σου παρακαλώ στους Εξουσιάζωντες τους Σημερινούς Χθεσινούς Προχθεσινούς και πάει λέγοντας!
    Αλλά τα Αποικιοκρατούμενα Δενδρύλια (ΜΜΕ) παίζουν καλά Τον ρόλο της Διαστρέβλωσης "ρίξε λάσπη κάτι θα μένει" Γκαίμπελς!
    Και για επιβεβαίωση το πόσο συσκοτίζουν και διαστρβλώνουν τα ΜΜΕ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΎΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ το βλέπουμε στο ότι ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ κίχ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ στο Düsseldorf της Γερμανίας!!!

    Άκουσες τίποτα από τα ΜουΜουΕ εκεί στην Ιρλανδία για την Συναυλία στο Düsseldorf του Μίκη;;;; Μα είναι τα ΊΔΙΑ ΜουΜουΕ που Διαστρέβλωσαν και Συσκότισαν την ομιλία Του Καζάκου και την μετέφεραν όχι μόνο εκεί που είσαι στην Ιρλανδία αλλά μέχρι το Γαλαξιακό Νεφέλωμα ΝG2/Z-638L!!!

    Κρίμα που δηλώνεις .... Επιστήμονας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση