GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ποιες περιοχές θα βρέξει το σαββατοκύριακο

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν σήμερα, Παρασκευή, σε όλες τις ηπειρωτικές περιοχές - εκτός της Θράκης - τις Σποράδες...


Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν σήμερα, Παρασκευή, σε όλες τις ηπειρωτικές περιοχές - εκτός της Θράκης - τις Σποράδες και την Εύβοια θα εξασθενήσουν τη νύχτα, αλλά θα συνεχιστούν και το σαββατοκύριακο σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Αναλυτικότερα:

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Σάββατο

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια, ενώ τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά της χώρας.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί και βαθμιαία δυτικοί - βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα έχει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

Για την Κυριακή, 18 Ιουνίου, στην Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανώς, πρόσκαιρα, τη Χαλκιδική, τις Κυκλάδες και το ανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα παρουσιάσει σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Στα υπόλοιπα άστατος θα είναι ο καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικούς όμβρους, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Από τη νύχτα, τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι την Κυριακή θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα είναι σε βαθμιαία πτώση από βορρά προς νότο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση