GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκάλυψε η Έλενα Ακρίτα για τον "Αδύναμο Κρίκο" - ΒΙΝΤΕΟ

Το νέο της βιβλίο παρουσίασε η Έλενα Ακρίτα, η οποία μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι συνέβη με τον γιο της...


Το νέο της βιβλίο παρουσίασε η Έλενα Ακρίτα, η οποία μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι συνέβη με τον γιο της και πώς ένιωθε η ίδια την περίοδο που παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι "Ο πιο αδύναμος κρίκος".
«Δεν τρελαινόμουν να είμαι μπροστά στις κάμερες! Είχα κάνει τα Φώτα Πορείας και τον Αδύναμο Kρίκο, που έχει μείνει ως πάρα πολύ δυνατό, παρόλο που εμένα με άγχωνε τρελά γιατί αυτό ήταν ένας ρόλος, πολύ σκληρός», είπε σε δημοσιογράφους, και πρόσθεσε:
«Τότε ο γιος μου ήταν 8 χρονών, και κανένα παιδάκι δεν ερχόταν να παίξει μαζί του, επειδή με φοβούνταν! Έλεγαν «η κυρία με τα μαύρα είναι μαμά σου; Απαπα!». Και λέω «θα καταστρέψω το παιδί μου, θα γίνει αντικοινωνικό… Κουρέλι είχα γίνει!».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση