Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

  Αποχωρεί ο εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Ιωάννης Αγγελής


  Μετά την προαγωγή του στη θέση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

  Αποχωρεί από τη θέση του στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία ο εισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής μετά την προαγωγή του σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

  Σήμερα, το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) αποφάσισε την προαγωγή του με αποτέλεσμα αμέσως μετά την σχετική δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο εποπτεύων εισαγγελέας της αντιτρομοκρατικής να εγκαταλείψει τη θέση του.

  Παράλληλα, από το ΑΔΣ προήχθησαν στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών οι αντεισαγγελείς Εφετών: Χαράλαμπος Μωυσίδης, Ευάγγελος Κασαλιάς, Κωνσταντίνος Σαμαράς, Σοφία Αποστολάκη και Βασιλική Χριστούλη.

  Ακόμη, προήχθησαν στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών οι εισαγγελείς Πρωτοδικών: Μαρία Σπυροπούλου, Ζωή Νικολάου, Δημήτριος Σταύρου-Βρακάς, Ευάγγελος Μαστάκας, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και Καλλιρόη Νταίκου.

  Στον βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγονται οι αντεισαγγελείς Πρωτοδικών: Γεώργιος Πολυκράτης, Ιωακείμ Κασωτάκης, Ειρήνη Πελεκάνου, Κωνσταντίνα Θάνου, Στυλιανή Γιαιλόγλου και Δήμητρα Τσιαρδακλή.

  Όπως αναμενόταν, κατά τις σημερινές προαγωγές από το 15μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) του Αρείου Πάγου παραλείφθηκε από την προαγωγή της στο βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη λόγω της πειθαρχικής ποινής που της επιβλήθηκε για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Βγενόπουλου.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Αποχωρεί ο εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Ιωάννης Αγγελής Rating: 5 Reviewed By: Press- gr