GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις κάλπες η Βρετανία για τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές - ΦΩΤΟ

Συνέχιση της διακυβέρνησης της Τερέζα Μέι ή επανάσταση με τον Τζέρεμι Κόρμπιν; Οι Βρετανοί ψηφίζουν σήμερα στις κρίσιμες βουλευτικές εκ...


Συνέχιση της διακυβέρνησης της Τερέζα Μέι ή επανάσταση με τον Τζέρεμι Κόρμπιν; Οι Βρετανοί ψηφίζουν σήμερα στις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές ενόψει των διαπραγματεύσεων για το Brexit σε ένα βαρύ κλίμα μετά τις δύο πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα.
Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 (τοπική ώρα, 09:00 ώρα Ελλάδας) και θα κλείσουν στις 22:00 (τοπική ώρα, 00:00 ώρα Ελλάδας).
Ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας έχουν προβλεφθεί για το Λονδίνο ώστε να επιτρέπεται η άμεση ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων αν χρειαστεί, ανακοίνωσαν οι αρχές, πέντε ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη βρετανική πρωτεύουσα από την οποία σκοτώθηκαν 8 άνθρωποι.
Αφού κλείσουν οι κάλπες θα γίνουν γνωστά τα exit polls, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Συνολικά 47 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες.
Αν και οι Συντηρητικοί της Μέι παραμένουν το φαβορί, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, έχουν δει τη διαφορά τους με τους Εργατικούς να μειώνεται περισσότερο από το μισό μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών.
Ο αντίκτυπος των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Μάντσεστερ και το Λονδίνο είναι δύσκολο να αποτιμηθεί. Αν και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι ψηφοφόροι εκτιμούν ότι οι Συντηρητικοί είναι πιο «στιβαροί» σε θέματα ασφαλείας, δέχονται επικρίσεις επειδή δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τις επιθέσεις και επειδή προχώρησαν στην περικοπή 20.000 θέσεων στην αστυνομία από το 2010.
Ουρές έξω από τα εκλογικά τμήματα
Ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από αρκετά εκλογικά τμήματα καθώς οι Βρετανοί ψηφίζουν σήμερα στις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές.
Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 (τοπική ώρα, 09:00 ώρα Ελλάδας) και θα κλείσουν στις 22:00 (τοπική ώρα, 00:00 ώρα Ελλάδας). Αφού κλείσουν οι κάλπες θα γίνουν γνωστά τα exit polls, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Συνολικά 47 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες ενόψει των διαπραγματεύσεων για το Brexit.
Δείτε τις φωτογραφίες:



Πηγή: The Guardian
Πηγή ΦΩΤΟ: Twitter/@AdamPHarwood, @BlueBaby67, @beingahistorian, The Guardia

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση