GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στην υποδοχή της Ρεάλ στη Μαδρίτη - ΦΩΤΟ

Χιλιάδες Μαδριλένοι συγκεντρώθηκαν και απόψε στο... γνωστό μέρος για να πανηγυρίσουν ακόμα μία μεγάλη επιτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης. Η διαφ...


Χιλιάδες Μαδριλένοι συγκεντρώθηκαν και απόψε στο... γνωστό μέρος για να πανηγυρίσουν ακόμα μία μεγάλη επιτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι η Plaza de Cibeles φόρεσε ξανά τα γιορτινά της και έστησε τρελό πάρτι για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες. Μόλις στις 22 Μαΐου, στην επιστροφή της Ρεάλ από τη Μάλαγα, η πλατεία φωταγωγήθηκε ξανά και δεκάδες χιλιάδες φίλοι των «μερένχες» πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σήμερα ήταν η στιγμή να αποθεωθούν ο Ζιντάν και οι παίκτες του για τον τίτλο του Champions League. Ο αριθμός «12» υπήρχε παντού στο σκηνικό που είχε στηθεί αναμένοντας την άφιξη των πρωταθλητών. Το hashtag #CHAMP12NS έγινε αμέσως κορυφαίο trend στο twitter καθώς αμέτρητοι ήταν εκείνοι που ήθελαν να μοιραστούν διαδικτυακά την εμπειρία τους από τους πανηγυρισμούς.

Πρώτος σταθμός ήταν στην Περιφέρεια της Μαδρίτης, όπου την αποστολή υποδέχθηκε η πρόεδρος Κριστίνα Σιφουέντες η οποία πήρε ως αναμνηστικό τη φανέλα με το «7» και το όνομά της στην πλάτη. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θριάμβου, Κριστιάνο Ρονάλντο, εμφανίστηκε με νέο look και για πρώτη φορά με τόσο κοντό κούρεμα! Βγήκε πρώτος από το πούλμαν, ακριβώς μπροστά από τον Ζινεντίν Ζιντάν, για το τελετουργικό που περιλάμβανε τις ομιλίες της Σιφουέντες και του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση