GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! "ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ" τη φοιτήτρια που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση ιερέα..

Δημήτρης Αλικάκος     Αυτό που έκανε ο ηλίθιος αλγόριθμος του Facebook στην κοπέλα που κατήγγειλε στο προφίλ της ότι έπεσε θύμα σεξουαλ...

Δημήτρης Αλικάκος  
 Αυτό που έκανε ο ηλίθιος αλγόριθμος του Facebook στην κοπέλα που κατήγγειλε στο προφίλ της ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από "ρασοφόρο", ξεπερνάει κάθε φαντασία.
Δεν της διέγραψε την ανάρτηση (που θα είχε μια λογική), αλλά μπλόκαρε τον λογαριασμό της. Δηλαδή δεν μπορεί να σχολιάσει, ούτε να απαντήσει σε μηνύματα.
Δηλαδή, για να το πούμε απλά, μπορεί ο καθένας να πάει να αφήσει τον εμετό του (όπως και γίνεται) και δεν μπορεί η κοπέλα να αντιδράσει.
Πρόκειται για χυδαιότητα. (Μπείτε στη θέση της, για να καταλάβετε γιατί χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη)
Αν η ιστορία της, κύριε μaλaκα τής εταιρίας FB, πιστεύεις ότι είναι ψεύτικη τότε κατέβασέ τη, ή διάγραψε τις επίμαχες φωτο, (όπως και έκανες). Μέχρι εκεί.
Δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να παραχωρείς "δικαίωμα" διαδικτυακού μπούλινγκ στην κάθε κουτσή μαρία, και να φιμώνεις το στόμα αυτού που το δέχεται.
_______________________________
Όσο για την αξιοπιστία της καταγγελίας (που είναι άλλο θέμα), τα Ελληνικά hoaxes την ερευνούν, και πολύ σύντομα θα γράψουμε γι’ αυτό.
Όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής, ότι πρόκειται για μια χαρά ιστορία.

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦIΕΣ-ΣΟΚ με (πρόστυχο) ιερέα μέσα σε λεωφορείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση