GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κηδεύεται την Παρασκευή ο Κώστας Εφήμερος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών, την περασμένη Τρίτη, ύστερα από ανακοπή καρδιάς Την Παρασκευή στις 17:00, στον Προφήτη...


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών, την περασμένη Τρίτη, ύστερα από ανακοπή καρδιάς

Την Παρασκευή στις 17:00, στον Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του δημοσιογράφου και ιδρυτή του The PressProject, Κώστα Εφήμερου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών, την περασμένη Τρίτη, ύστερα από ανακοπή καρδιάς.

Ο Κώστας Εφήμερος ήταν και ιδιοκτήτης της εταιρίας πληροφορικής BitsnBytes, καθώς και μέλος των European Center for Press and Media Freedom, International Press Institute, Osservartorio Balcani and Caucaso for Media Freedom και συνεργάτης του Wikileaks.

Ήταν επίσης παραγωγός και μέλος της συγγραφικής ομάδας της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ». Το 2011 οργάνωσε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ Debtocracy.

Παράλληλα, διατηρούσε καθημερινή ραδιοφωνική και εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή, ενώ αρθρογραφούσε συστηματικά και συμμετείχε στο ερευνητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του ThePressProject.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση