GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουζάλας: Γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν έγιναν επαναπροωθήσεις

Γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν έγιναν επαναπροωθήσεις στην Τουρκία Τούρκων πολιτών αιτούντων άσυλο, δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευ...


Γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν έγιναν επαναπροωθήσεις στην Τουρκία Τούρκων πολιτών αιτούντων άσυλο, δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, σε συνέντευξή του στο Ραδιόφωνο 24/7.
Σημειώνεται ότι το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 έκανε λόγο για «μυστηριώδεις επαναπροωθήσεις Τούρκων στον Έβρο σε μασκοφόρους στην Τουρκία», για τις οποίες δεν έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις από τα συναρμόδια υπουργεία και γίνεται έρευνα από το Συνήγορο του Πολίτη.
Ο κ. Μουζάλας, αναφερόμενος στις επαναπροωθήσεις τόνισε ότι πρόκειται για παράνομη πράξη που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Συγκεκριμένα, για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις επαναπροωθήσεις στην Τουρκία, δήλωσε την αντίθεσή του και πρόσθεσε ότι γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν και και ποιο βαθμό συνέβη.
Ο υπουργός τόνισε επίσης ότι «η προσφυγική κρίση μας βρήκε απροετοίμαστους, τόσο εμάς, όσο και την Ευρώπη» και εκτίμησε πως η Ελλάδα θα έπρεπε να διαθέτει υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εδώ και 15 χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση